Myyntiedustaja, Team Business Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2023
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme myyjiä / edustajia lannoitteiden myyntiin

Oletko ulospäinsuuntautunut, kokenut myynnin konkari tai kenties energiaa pursuava maatalousalan ammattilainen?

Olet jo erinomaisesti verkostoitunut maatalousalalle tai etsit uusia mahdollisuuksia kehittyäksesi alan ammattilaiseksi.

Toimimme puolalaisen Biostyman huippuluokan biostimulanttien ja lehtilannoitteiden jakelijana Pohjoismaissa. Maatalous on Biostyman intohimo, joka on määrittänyt toimintaa vuodesta 2007 lähtien. Biostyma on perheyritys, ja heidän missionsa on hyödyntää viljelijöiden tietämystä ja käytäntöjä nestemäisten lannoitteiden valmistuksessa.

Valikoimastamme löytyy viljelijöiden viljelijöille luomia tuotteita. Biostyman toiminnassa on keskeistä ympäristönäkökulmien huomiointi ja ihmisarvoisten elinolosuhteiden rakentaminen tulevaisuuteen.

Tule kasvavaan joukkoomme joko myyjäksi tai edustajaksi. Arvostamme kokemusta ja tietämystä lannoitteista sekä maataloussektorin tuntemusta. Olet oma-aloitteinen ja aktiviinen toimija, ja arvostat kotimaista ruoan tuotantoa. Haluat palvella asiakkaasi parhaalla mahdollisella tavalla tuoden lisäarvoa maatilojen tärkeään työhön. Olet ratkaisukeskeinen ja haluat saavuttaa erinomaisia tuloksia yhdessä asiakkaiden kanssa.

Mikäli maatalous on intohimosi, ja olet nälkäinen myyntitykki, kuulemme sinusta mielellämme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tiina@lannoitetukku.fi