Workpower Oy logo

Workpower Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

WorkPowerilla on ollut hyvä tekemisen meininki jo vuodesta 2003 lähtien. Pitkä henkilöstöpalvelualan kokemus on kasvattanut meistä monipuolisen kumppanin rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen valtakunnallisiin tarpeisiin. Tavoitteenamme on aina ollut yhdistää työpaikat ja työntekijät aidosti välittäen. Sinun tehtävänäsi on lähettää vain yksi hakemus – me WorkPowerilla etsimme juuri sinulle sopivan työpaikan lukuisten asiakkaidemme palveluksesta. Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi rakennusalalle, teollisuuteen, taloushallinnon pariin tai hoitoalalle.

Tarinaamme kuuluu arjen sankareita, työn sankareita sekä sankareita muuten vaan. Kantava ajatuksemme on palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme niin hyvin, että huomennakin on töitä. Arvoihimme kuuluvatkin nopeus löytää ja tahto venyä juuri oikeiden tekijöiden löytämisessä asiakkaillemme ja tarjota vaihtelevia tehtäviä työntekijöillemme, aina välittäen ja asiantuntevalla tuella. Ylä- ja alamäkiä on aina tullut, mutta tekemisen meiningistä meillä ei ole koskaan tingitty.

Työntekijänämme saat käyttöön kätevän sovelluksemme, jonka avulla yksikään avoin työpaikka tai keikka ei mene ohitsesi. Sovelluksessa kirjaat helposti työntuntisi, tarkastelet palkkajaksojasi ja otat keikat vastaan parilla klikkauksella. Enää töitä ei tarvitse odotella tietokoneen ääressä!

Yhteystiedot

  • Puhelin +35832123192
  • Käyntiosoite Hammareninkatu 7, 33100, Tampere
  • Postiosoite Hammareninkatu 7, 33100, Tampere
  • Työnantajan verkkosivut workpower.fi

Tutustu työnantajaan Workpower Oy

Avoimet työpaikat
Workpower Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muut henkilöstön hankintapalvelut. Työnantajan kotipaikka on Tampere ja käyntiosoite HAMMARENINKATU 7, 33100, TAMPERE. Workpower Oy käyttää y-tunnusta 1857541-9. Työnantajalla on tällä hetkellä 243 avointa työpaikkaa Oikotiellä.