Yrityksen logo

Academic Work - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Academic Work on Pohjoismaiden johtava korkeakoulutettuihin nuoriin ammattilaisiin erikoistunut rekrytointiyritys

Autamme 0-5 vuotta työkokemusta kerryttäneitä korkeakoulutettuja nuoria ammattilaisia unelmaduuniinsa. Meidän avullamme voit työllistyä niin Suomen johtaviin IT:n, tekniikan ja kaupallisen alan yrityksiin kuin pienempiin start-uppeihinkin.

Yli 10 vuoden kokemuksella voimme todeta, että nuoret ammattilaiset ovat menestyksen lähde. Siksi haluamme työllistää motivoituneita ja uusimman tiedon omaavia tulevaisuuden tekijöitä monipuolisiin asiakasyrityksiimme.

Urasi voi lähteä nousukiitoon esimerkiksi osa- tai kokoaikaisesta roolista. Palkattomia harjoitteluita emme tarjoa lainkaan.

Liputamme vaivattoman työnhaun puolesta. Luomalla profiilin sivuillamme voit ilmoittautua headhuntattavaksi, mikä tarkoittaa, että voit saada kutsun unelmiesi työpaikan haastatteluun hakematta koko paikkaa. Helppoa, vai mitä?

Selaa avoimia työpaikkoja ja ilmoittaudu headhuntattavaksi: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/tyonhaku-kauttamme

Etsimme jatkuvasti energisiä ja kunnianhimoisia kasvuntekijöitä sekä konsulteiksi eri alojen asiakkaillemme että meille AW:laisiksi. Olet sinä kasvuntekijä?

Liity ainutlaatuisen upeaan porukkaamme!

Yhteystiedot
  • Puhelin +358106805600
  • Käyntiosoite Keilaranta 4, 02150, Espoo
  • Postiosoite Keilaranta 4, 02150, Espoo
  • Työnantajan verkkosivut academicwork.fi
Tutustu työnantajaan Academic Work
Avoimet työpaikat
Academic Work on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muut henkilöstön hankintapalvelut. Vuonna 2021 liikevaihto oli 5 076 421,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Espoo ja käyntiosoite KEILARANTA 4, 02150, ESPOO. Academic Work käyttää y-tunnusta 2756351-6. Työnantajalla on tällä hetkellä 170 avointa työpaikkaa Oikotiellä.