VR-Yhtymä Oy logo

VR-Yhtymä Oy - Tietoa työnantajasta

VR-Yhtymä Oy

Tietoa työnantajasta

VR Group on matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon monipuolinen ja vastuullinen palveluyritys, joka kuljettaa kohti hyvinvoivaa ja hiilineutraalia Suomea. Pidämme yhteiskunnan liikkeessä huolehtimalla arjen sujuvista matkoista ja tavaraliikenteen kuljetuksista, vankalla 160 vuoden kokemuksella. Edistämme myös sähköisen raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota. Meillä työskentelee yli 5500 rautaista ammattilaista.

Toimintamme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea työtämme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä.

Yrityksemme on Suomen valtion omistama, ja toimimme kotimaan lisäksi myös Venäjän ja Pohjoismaiden markkinoilla. Haemme aktiivisesti kasvua ja onnistuessamme lisäämään raideliikenteen suosiota, vähennämme samalla koko Suomen päästöjä. Mitä paremmin me onnistumme, sitä enemmän yhteiskunta ympärillämme hyötyy – olemme yhteisellä matkalla maailman parhaaksi. Lue lisää: www.vrgroup.fi

10 syytä valita meidät

1. Vaikutat työlläsi satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen

2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä

3. Yli 5500 mukavaa työkaveria ja ammattilaista

4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja

5. Kilpailukykyinen palkka ja kannustavat palkitsemismallit

6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus

7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla

8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun

9. Laajat työterveyshuollon palvelut

10. Modernit työvälineet ja työtilat

Yhteystiedot

  • Puhelin +358408625728
  • Käyntiosoite Radiokatu 3, 00240, Helsinki
  • Postiosoite PL 488, 00096, Vr
  • Työnantajan verkkosivut vrgroup.fi/fi
Avoimet työpaikat
VR-Yhtymä Oy on julkinen osakeyhtiö jonka päätoimiala on Rautateiden henkilöliikenne, kaukoliikenne. Vuonna 2021 liikevaihto oli 674 022 000,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite RADIOKATU 3, 00240, HELSINKI. VR-Yhtymä Oy käyttää y-tunnusta 1003521-5. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.