SOK, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta logo

SOK, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta - Tietoa työnantajasta

SOK, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Tietoa työnantajasta

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta eli SOK on S-ryhmän 19 alueosuuskaupan omistama asiantuntijaorganisaatio. Meillä SOK:lla työskentelee noin 1500 asiantuntijaa vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. Suurin osa asiantuntijoistamme työskentelee Ässäkeskuksessa Helsingin Vallilassa.

Meillä on ammattilaisia laidasta laitaan, esimerkiksi vaativissa IT-asiantuntijan tehtävissä, data-analyytikkoina, taloushallinnossa, viestinnässä ja markkinoinnissa ja luonnollisesti vähittäiskaupan sekä matkailu- ja ravintola-alan kehittäjinä.

SOK:n eri asiantuntijarooleissa pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: muun muassa siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjoamme tai millaisen tankkauskokemuksen voimme tarjota ABC-asemilla.

Olemme olemassa asiakasomistajiemme varten, joiden arkea parannamme lukuisilla digitaalisilla palveluilla. Data on asiakasomistajiemme kruununjalokivi, ja haluamme sen avulla tuottaa heille mahdollisimman sujuvat ja kiinnostavat palvelut.

Haluamme olla Euroopan paras palvelualan toimija ja työskentelemme aktiivisesti kansainvälisissä verkostoissa. Oli kyse sitten globaalista vastuullisuustyöstä tai hankinnasta, vaikuttaa osa asiantuntijoistamme hyvin aktiivisesti maailmalla.

SOK:lla sinulla on mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi, oppia jatkuvasti uutta sekä rakentaa uraasi S-ryhmän sisällä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Tutustu tarkemmin asiantuntijoidemme työhön SOK:lla.

Meillä saat myös Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut!

Yhteystiedot

  • Puhelin +35810768011
  • Käyntiosoite Fleminginkatu 34, 00510, Helsinki
  • Postiosoite PL 1, 00088, S-ryhmä
  • Työnantajan verkkosivut s-ryhma.fi

Tutustu työnantajaan SOK, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Avoimet työpaikat
SOK, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta on osuuskunta jonka päätoimiala on Yleistukkukauppa. Vuonna 2022 yrityksen SOK, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta liikevaihto oli 7 575 699 024,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 7 077 703 861,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 7,04 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 2 112 898,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite FLEMINGINKATU 34, 00510, HELSINKI. SOK, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta käyttää y-tunnusta 0116323-1. Työnantajalla on tällä hetkellä 67 avointa työpaikkaa Oikotiellä.