Yrityksen logo

SOL Logistiikkapalvelut Oy - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Tuhansia tekijöitä, tuhansia tarinoita!

Meiltä löytyy työtä tilanteesi mukaan. Työmahdollisuuksien kirjomme SOL Logistiikkapalveluissa on laaja ja meiltä löydät joustavan työpaikan, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Voit siis vaikkapa kerryttää työkokemusta välivuotenasi tai hakea urallesi uusia haasteita laajempaa kokemusta vaativista työtehtävistä. Pyrimme räätälöimään täydet työtunnit erilaisia työtehtäviä yhdistelemällä niille, jotka sitä toivovat. Työvuorojen varaus onnistuu kätevästi mobiilisovelluksen avulla. Me SOLilla rekrytoimme yhdenvertaisesti. Tehtävää koskevat vaatimukset ovat tasa-arvon ja yhdenvertaisuuslakien ja lupauksiemme mukaisia.

Haemme myös alansa kokeneita ammattilaisia vaativampiin tehtäviin aina esimiestasolle asti. Meillä voit myös kehittää omaa osaamistasi – koulutamme työntekijöitämme ja autamme heitä kasvamaan toimenkuvassaan.

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa logistiikka-alan henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku-. Ulkoistus- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Yhteystiedot
  • Käyntiosoite Vanha Talvitie 19 A, 00580
  • Postiosoite Vanha Talvitie 19 A, 00580
Tutustu työnantajaan SOL Logistiikkapalvelut Oy
Avoimet työpaikat
SOL Logistiikkapalvelut Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Työvoiman vuokraus. Vuonna 2021 liikevaihto oli 32 843 886,00 euroa. SOL Logistiikkapalvelut Oy käyttää y-tunnusta 2988363-6. Työnantajalla on tällä hetkellä 25 avointa työpaikkaa Oikotiellä.