Vastaa kyselyyn

Hei työnhakija, haluamme kehittää palveluamme paremmaksi. Siksi olemme kiitollisia, jos vastaat kyselyymme. Osallistu kyselyyn tästä ›

Oikotie Työpaikat
yrityksen logo

Senaatti-kiinteistöt - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Senaatti on vastuullinen työnantaja

Senaatti toimii hyvän ja vastuullisen työnantajan tavoin kaikissa tilanteissa. Kokonaisvaltainen työhyvinvoinnista huolehtiminen on osa hyvää henkilöstöpolitiikkaa ja vahva osa senaattilaisten johtamista. Pyrimme tarjoamaan senaattilaisille mielekkään ja oikein mitoitetun työn, joustavat työajat sekä laadukkaan työterveyshuollon ja esimiehen tuen. Olemme savuton työpaikka.

Seuraamme henkilöstön työtyytyväisyyttä mm. henkilöstötutkimuksella. Esimiesindeksi kertoo esimiestyömme laadusta. Kehityskeskustelut käydään jokaisen työntekijän kanssa kaksi kertaa vuodessa.

Panostamme pitkäjänteisesti henkilöstömme ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen

Suomen suurimpana ja monipuolisempana toimitilakiinteistöjen omistajana tarjoamme näköalapaikan alan kehitykseen. Kehitämme henkilöstömme osaamista yksilön ja organisaation tavoitteiden ja odotusten mukaisesti.

Osaamisen kehittäminen perustuu säännöllisin väliajoin tehtävään osaamiskartoitukseen, suoritusarviointiin, kehityskeskusteluihin sekä työtyytyväisyyskartoituksiin ja näiden perusteella tehtäviin kehittämissuunnitelmiin. Tavoitteenamme on jatkuva henkilökohtainen kehittyminen, moniosaaminen, vuorovaikutustaitojen kehittäminen ja muutosvalmiuden edistäminen. Kannustamme myös senaattilaisia verkostoitumaan oman organisaatiomme ulkopuolelle ja tekemään yhteistyötä ammattiverkostojen kanssa.

Innostumme uusista työnteon tavoista

Haluamme edistää ja rohkaista niin senaattilaisia kuin asiakkaitammekin uusien työnteon tapojen pariin. Digitalisaatio, monitilaympäristöt sekä virtuaaliset ja joustavat työtavat ovat vahva osa työn uudistamista. Olemme mukana valtiovarainministeriön, Valtiokonttorin ja Valtorin kanssa Työ 2.0 hankkeessa, joka antaa työkaluja, käytännön malleja ja vinkkejä valtionhallinnon työntekemisen tapojen uudistamiseen. Järjestämme myös Senaatti-Areenoja, jotka toimivat tulevaisuuden työympäristöjen asiantuntijafoorumeina.

Arvostamme organisaatiossamme avointa tiedonkulkua, ihmisten oikeudenmukaista ja tasa-arvoista kohtelua.

Yhteystiedot
  • PUHELINNUMERO +3582058111
  • KÄYNTIOSOITE Lintulahdenkatu 5 A, 00530, Helsinki
  • POSTIOSOITE Lintulahdenkatu 5 A, 00530, Helsinki
  • TYÖNANTAJAN VERKKOSIVUT www.senaatti.fi

Avoimet työpaikat
Senaatti-kiinteistöt on VLL jonka päätoimiala on Muut laitokset ja asumispalvelut. Vuonna 2021 yrityksen Senaatti-kiinteistöt liikevaihto oli 542 458 170,00 euroa. Vuonna 2020 liikevaihto oli 634 411 517,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -14,49 %. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite LINTULAHDENKATU 5 A, 00530, HELSINKI. Senaatti-kiinteistöt käyttää y-tunnusta 1503388-4. Työnantajalla on tällä hetkellä 4 avointa työpaikkaa Oikotiellä.