Senaatti-kiinteistöt logo

Senaatti-kiinteistöt - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Senaatti on Suomen valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet ja edellytykset tehdä sitä työtä, joka tekee tästä maasta maailman toimivimman ja turvallisimman. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme ytimessä.

Teemme tilaa innostua ja onnistua!

Senaatti-kiinteistöissä meitä työskentelee noin 400 ja Puolustuskiinteistöissä noin 700 alan ammattilaista. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Suomen suurimpana ja monipuolisempana toimitilakiinteistöjen omistajana tarjoamme kärkipaikan alan kehitykseen. Pyrimme tarjoamaan senaattilaisille mielekkään ja oikein mitoitetun työn, joustavat työajat sekä laadukkaan työterveyshuollon ja esimiehen tuen. Seuraamme henkilöstön työtyytyväisyyttä mm. henkilöstötutkimuksella. Esimiesindeksi kertoo esimiestyömme laadusta.

Kehitämme henkilöstömme osaamista yksilön ja organisaation tavoitteiden ja odotusten mukaisesti. Tavoitteenamme on jatkuva henkilökohtainen kehittyminen, moniosaaminen, vuorovaikutustaitojen kehittäminen ja muutosvalmiuden edistäminen. Tervetuloa osaksi sitoutunutta ja innostunutta työyhteisöämme.

Yhteystiedot

  • Puhelin +3582058111
  • Käyntiosoite Lintulahdenkatu 5 A, 00530, Helsinki
  • Postiosoite Lintulahdenkatu 5 A, 00530, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut www.senaatti.fi
Avoimet työpaikat
Senaatti-kiinteistöt on VLL jonka päätoimiala on Muut laitokset ja asumispalvelut. Vuonna 2021 liikevaihto oli 542 458 170,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite LINTULAHDENKATU 5 A, 00530, HELSINKI. Senaatti-kiinteistöt käyttää y-tunnusta 1503388-4. Työnantajalla on tällä hetkellä 2 avointa työpaikkaa Oikotiellä.