Luona Oy logo

Luona Oy - Tietoa työnantajasta

Luona Oy

Tietoa työnantajasta

Luonalaisia yhdistää tapa tehdä työmme inhimillisesti, kasvaen ja oppien ja vastuullisesti toimien.

Me olemme ketteriä ja rohkeita: emme pelkää kyseenalaistaa totuttuja malleja, kehittää uutta ja innostaa asiakkaitamme pohtimaan tehokkaampia ja vaikuttavampia tapoja tehdä työtä. Haluamme olla edelläkävijöitä ja parhaita sosiaali- ja terveyspalveluiden alalla – täyden luottamuksen arvoisia.

Emme kuitenkaan tee työtä yksin, tai omista lähtökohdistamme. Työtä tehdään arjessa, yhdessä asiakkaan kanssa, asiakkaan malliin ja tarpeisiin sopeutuen.

Uskomme kaikkien luonalaisten asiantuntijuuteen ja osaamiseen. Emme halua luoda sisäisiä hierarkioita, vaan rohkaisemme paikalliseen johtajuuteen, vastuunottoon ja yhteistyöhön. Tiimi on aina enemmän kuin yksilöidensä summa.

Yrityskulttuurimme tiivistyy arjessa #luonaotteeseen, joka kuvaa tapaamme tehdä työtä yhdessä. Sen kulmakivet ovat:

Inhimillisesti luonasi. Olemme ammatillisia kaikessa mitä teemme. Kohtaamme asiakkaamme, kollegamme ja yhteistyökumppanimme avoimesti, persoonallisesti ja inhimillisesti, arvostaen. Etänä ja läsnä.

Kasvamme ja opimme. Laadukas työn jälki on meille sydämen asia. Vaalimme ammattitaitoamme. Uskallamme epäonnistua luottaen, että opimme virheistämme. Haluamme uudistua ja uudistaa työtämme, kyseenalaistamme ja ajattelemme uudella tavalla, etsimme ratkaisuja tehdä toisin.

Toimimme vastuullisesti. Mittaamme säännöllisesti työmme vaikuttavuutta ja vastuullisuutta sekä teemme sitä näkyväksi. Olemme vastuullisia ja tehokkaita työn laadusta tinkimättä.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358201983444
  • Käyntiosoite Mannerheimintie 113, 00280, Helsinki
  • Postiosoite Mannerheimintie 113, 00280, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut luona.fi
Avoimet työpaikat
Luona Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muut laitokset ja asumispalvelut. Vuonna 2022 yrityksen Luona Oy liikevaihto oli 47 952 171,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 21 481 841,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 123,22 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 341 511,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite MANNERHEIMINTIE 113, 00280, HELSINKI. Luona Oy käyttää y-tunnusta 0907573-8.