yrityksen logo

DB Schenker - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

DB Schenker on Suomen johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat maa-, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut. Maakuljetusten valikoima kattaa paketti- ja kappaletavarakuljetukset sekä täys- ja osakuormakuljetukset. Lisäksi DB Schenker tarjoaa intermodaali- ja erikoiskuljetuksia sekä lämpötilahallittuja kuljetuksia.

Suomessa DB Schenkerin juuret ulottuvat 1930-luvulle, jolloin Kiitolinja-ketju sai alkunsa. Nykyisin DB Schenkerin palveluita Suomessa tuottaa yli 1700 henkilöä 25 toimipisteessä.

Monipuolisia tehtäviä on tarjolla niin logistiikan kuin monen muunkin alan ammattilaisille esimerkiksi taloushallinnossa, IT:ssä, henkilöstöhallinnossa ja myynnissä.

DB Schenkerin toiminta ja yrityskulttuuri perustuvat arvoihin, jotka ovat:

* Annamme asiakkaalle enemmän

* Olemme reiluja ja rehellisiä

* Ylitämme odotukset

* Pidämme sanamme

* Voitamme yhdessä

* Vedämme yhtä köyttä

Lue meistä lisää työnantajana: Pulse/fi (dbschenker.com) (https://pulse.dbschenker.com/fi/db-schenker-tyopaikkana-ja-tyonantajana/)

www.dbschenker.com/fi-fi/

Yhteystiedot
  • PUHELINNUMERO +3581052000
  • KÄYNTIOSOITE Tikkurilantie 147, 01530, Vantaa
  • POSTIOSOITE PL 29, 01531, Vantaa
  • TYÖNANTAJAN VERKKOSIVUT www.dbschenker.com/fi-fi
Tutustu työnantajaan DB Schenker
    Avoimet työpaikat
    DB Schenker on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Huolinta ja rahtaus. Vuonna 2020 liikevaihto oli 466 420 443,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Vantaa ja käyntiosoite TIKKURILANTIE 147, 01530, VANTAA. DB Schenker käyttää y-tunnusta 0124239-4. Työnantajalla on tällä hetkellä 5 avointa työpaikkaa Oikotiellä.