Yrityksen logo

Folka Henkilöstöpalvelut - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Folka (Otiga Finland Oy) on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Olemme toimineet Suomessa aiemmin nimillä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut.

Työllistämme päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää ympäri Suomen ja täytämme 100 rekrytointitoimeksiantoa vuosittain. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Kuopiossa, Turussa, Oulussa ja Rovaniemellä.

  • Työllistyt nopeasti

  • Saat meiltä aina vähintään TES:n mukaista palkkaa

  • Saat oman HR-konsultin tuen koko työsuhteen ajaksi

  • Pääset yhdellä hakemuksella satojen työnantajien tietoisuuteen

Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme.

Olemme työnantajana reilu ja oikeudenmukainen ja huolehdimme yrityksen tärkeimmästä pääomasta, eli ihmisistä. Välitämme jokaisesta työntekijästämme, asiakkaastamme ja koko verkostostamme ja haluamme, että tämä välittyy jokaisessa kohtaamisessa kanssamme. Vuokratyöntekijätyytyväisyytemme onkin huikeat 97 %!

Aletaanko hommiin?

FOLKA - Yhdessä työelämässä.

Lue meistä lisää osoitteessa www.folka.fi

Yhteystiedot
  • Puhelin +358503493689
  • Käyntiosoite Palkkatilanportti 1, 00240, Helsinki
  • Postiosoite Palkkatilanportti 1, 00240, Helsinki
Avoimet työpaikat
Folka Henkilöstöpalvelut on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Työvoiman vuokraus. Vuonna 2021 yrityksen Folka Henkilöstöpalvelut liikevaihto oli 2 540 060,00 euroa. Tilikauden tulos vuonna 2021 oli 54 374,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite PALKKATILANPORTTI 1, 00240, HELSINKI. Folka Henkilöstöpalvelut käyttää y-tunnusta 3161703-8. Työnantajalla on tällä hetkellä 71 avointa työpaikkaa Oikotiellä.