Uniflex Suomi Oy logo

Uniflex Suomi Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Uniflex on yksi Pohjoismaiden johtavista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausalan yrityksistä, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2011 alkaen. Toimimme yli kuudellakymmenellä paikkakunnalla Pohjois-Euroopassa, ja toimipisteitämme on Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Uniflex on ollut listautuneena Tukholman pörssissä vuodesta 2006. Kuulumme alan parhaimpiin väliaikaisia ja vakinaisia työntekijöitä tarjoaviin rekrytointi- ja henkilöstöpalveluihin omilla erikoisaloillamme.

Tavoitteenamme on olla markkinoiden edelläkävijä rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelualalla. Tällä hetkellä rekrytoimme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelun-, contact center-, myynnin-, logistiikan-, teollisuuden- ja rakennusalan tehtäviin. Palveluksessamme työskentelee kansainvälisellä tasolla tuhansia projektitoimihenkilöitä ja alan ammattilaista. Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat tyytyväisiä ja tuntevat kehittyvänsä omalla alallaan. Tästä syystä käytämme paljon aikaa seurataksemme ja tukeaksemme työntekijöitämme heidän eri toimeksiannoissaan. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä osoitteessa www.uniflex.fi

Yhteystiedot

  • Puhelin +358406893200
  • Käyntiosoite Hietaniemenkatu 2, 00100, Helsinki
  • Postiosoite Hietaniemenkatu 2, 00100, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut www.poolia.fi
Avoimet työpaikat
Uniflex Suomi Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Työvoiman vuokraus. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite HIETANIEMENKATU 2, 00100, HELSINKI. Uniflex Suomi Oy käyttää y-tunnusta 2385494-9. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.