Vastaa kyselyyn

Hei työnhakija, haluamme kehittää palveluamme paremmaksi. Siksi olemme kiitollisia, jos vastaat kyselyymme. Osallistu kyselyyn tästä ›

Oikotie Työpaikat
yrityksen logo

Mandatum - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Mandatum on arvostettu ja vakavarainen finanssiyhtiö ja osa menestyvää Sampo-konsernia. Mandatum toimii Suomen lisäksi kaikissa Baltian maissa. Palveluihimme kuuluvat sijoitussidonnaiset vakuutukset ja niihin liittyvä varainhoito, säästämisen ja sijoittamisen palvelut, henkilövakuutukset ja yritysten eläke- ja palkitsemisratkaisut sekä niihin liittyvä konsultointi. Palveluksessamme on tällä hetkellä noin 600 rahan ja hengen ammattilaista.

Palveluillamme asiakkaamme rakentavat rikkaampaa elämää: taloudellista riippumattomuutta ja turvaa elämän arvaamattomuuden edessä. Yhteinen tavoitteemme ja halumme on työskennellä oman alamme parhaina, asiakkaidemme hyväksi.

Työ Mandatumissa on tavoitteellista, mielenkiintoista ja täynnä haasteita. Monipuolisissa tehtävissämme työskentelee innostuneita ja kehittymisestään kiinnostuneita ammattilaisia.

Mandatum on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdentenätoista vuotena peräkkäin Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa. Vuonna 2020 ja 2021 Mandatum valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi GPTW-instituutin suurten yritysten sarjassa.

Yhteystiedot
  • PUHELINNUMERO +35810515225
  • KÄYNTIOSOITE Bulevardi 56, 00120, Helsinki
  • POSTIOSOITE PL 627, 00101, Helsinki
  • TYÖNANTAJAN VERKKOSIVUT mandatumlife.fi
Tutustu työnantajaan Mandatum

Avoimet työpaikat
Mandatum on VOY jonka päätoimiala on Henkivakuutustoiminta. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite BULEVARDI 56, 00120, HELSINKI. Mandatum käyttää y-tunnusta 0641130-2. Työnantajalla on tällä hetkellä 3 avointa työpaikkaa Oikotiellä.