Mandatum  logo

Mandatum - Tietoa työnantajasta

Mandatum

Tietoa työnantajasta

Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen.

Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa. Palveluksessamme on tällä hetkellä yli 600 rahan ja hengen ammattilaista.

Mandatum-konserniin kuuluu kaksi liiketoiminta-aluetta, henkivakuutus ja omaisuudenhoito. Mandatum Life (Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö) tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen varainhoidon, palkitsemisen, eläkevarautumisen ja henkilövakuuttamisen palveluita. Mandatum Asset Management on sijoituspalveluyritys, joka yhdistää rahastoliiketoiminnan, täyden valtakirjan ja konsultatiivisen varainhoidon palvelut.

Yhteystiedot

  • Puhelin +35810515225
  • Käyntiosoite Bulevardi 56, 00120, Helsinki
  • Postiosoite PL 627, 00101, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut mandatum.fi

Tutustu työnantajaan Mandatum

Avoimet työpaikat
Mandatum on VOY jonka päätoimiala on Henkivakuutustoiminta. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite BULEVARDI 56, 00120, HELSINKI. Mandatum käyttää y-tunnusta 0641130-2.