Lassila & Tikanoja Oyj logo

Lassila & Tikanoja Oyj - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 844,1 miljoonaa euroa. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

L&T:llä työskentelee yli 8 300 hyvää tyyppiä ja ammattinimikkeitä on yli 400, mikä tarkoittaa monipuolisia työmahdollisuuksia niin työntekijöille kuin asiantuntijoillekin jätehuollosta siivoukseen sekä asiakaspalvelusta talouteen. Palkkaamme vuosittain jopa yli 3 000 ammattilaista erilaisiin tehtäviin. Useimmat työtehtävämme sopivat niin osa-aikatyöksi opiskelijalle tai eläkeläiselle kuin vakinaista työtä hakevalle perheellisellekin. Työpaikkoja on ympäri Suomen.

Meillä kaikki pääsevät nimikkeestä huolimatta tekemään merkityksellistä työtä, sillä meidän tehtävänämme on pistää kaikki ihmisen aikaansaama uudelleen käyttöön ja pitää kiinteistöjen olosuhteet kunnossa. Me varmistamme, että aivan kaikki - muovista metalliin, pilaantuneesta maa-aineksesta avaruusromuun - päätyy uudelleen käyttöön. Kun valitset meidät, saat työnantajaksesi suuren, vastuullisen ja suomalaisen työllistäjän.

Meillä voit olla juuri sellainen kuin olet ja pääset tekemään työtä monenlaisten ihmisten kanssa. Me uskomme, että kaikki halukkaat voivat olla mukana työelämässä. Tällä hetkellä edustamme lähes 90 eri kansalaisuutta ja ikä- ja sukupuolijakaumamme on tasainen. Arvostamme L&T:llä työyhteisön monimuotoisuutta ja sen edistäminen on tärkeä osa yrityksemme strategiaa. Kannustamme lämpimästi eri taustoista tulevia hakemaan avoimia tehtäviämme.

Meillä saat ympärillesi aina joukon osaavia ja ammattitaitoisia työkavereita. Olemme tunnettuja siitä, että meillä hyvä fiilis. Meillä olet aina osa isompaa työyhteisöä, joka on taustatukenasi, kun sitä kaipaat. Saat myös nimetyn esihenkilön, joka on valmennettu esihenkilötehtäviin. Lisäksi saat käyttöösi asianmukaiset työvälineet, kaluston sekä työkykyäsi ja työhyvinvointiasi tukee laajat työterveyspalvelut. Voit myös osallistua henkilökuntakerhojen toimintaan.

Meillä voit edetä urallasi, jos haluat ja pääset varmasti oppimaan uutta. Voit edetä vaikka myyntipäälliköstä toimialajohtajaksi tai siivoojasta asiakasryhmänpäälliköksi. Voit myös osallistua ammatilliseen koulutukseen, jota järjestämme sekä omin voimin että koulutuskumppaneiden kanssa. Voit oppia uutta myös lyhytkursseilla, valmennuksissa tai tutkintoon tähtäävissä koulutusohjelmissa.

Katso kaikki avoimet paikat lt.fi/rekry

Yhteystiedot

  • Puhelin +35810636111
  • Käyntiosoite Valimotie 27, 00380, Helsinki
  • Postiosoite Valimotie 27, 00380, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut lt.fi

Tutustu työnantajaan Lassila & Tikanoja Oyj

Avoimet työpaikat
Lassila & Tikanoja Oyj on julkinen osakeyhtiö jonka päätoimiala on Tavanomaisen jätteen keruu. Vuonna 2021 liikevaihto oli 22 780 987,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite VALIMOTIE 27, 00380, HELSINKI. Lassila & Tikanoja Oyj käyttää y-tunnusta 1680140-0. Työnantajalla on tällä hetkellä 60 avointa työpaikkaa Oikotiellä.