Yrityksen logo

Kuntarahoitus Oyj - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Kuntarahoitus Oyj on Suomen suurimpia luottolaitoksia. Omistajiamme ovat kunnat, Keva ja Suomen valtio. Kuntarahoitus-konserniin kuuluu myös tytäryhtiö Rahoituksen neuvontapalvelut Inspira Oy. Konsernin tase on yli 46 miljardia euroa.

Tavoittelemme parempaa tulevaisuutta vastuullisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Yhtiön asiakkaita ovat Suomen kunnat, kuntayhtymät, niiden määräysvallassa olevat yhteisöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Asiakkaamme rahoittavat rahoitusratkaisuillamme ympäristön kannalta kestäviä ja yhteiskunnallisesti vastuullisia kohteita, kuten julkisen liikenteen hankkeita, sairaaloita ja terveyskeskuksia, päiväkoteja ja kouluja sekä erityisryhmien asumista.

Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristö on globaali. Olemme aktiivinen suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla sekä ensimmäinen suomalainen vihreiden ja yhteiskunnallisten joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija. Varainhankinnallamme on Kuntien takauskeskuksen takaus.

Arvojamme ovat asiakaskeskeisyys, avoimuus ja vastuullisuus. Työllämme on suuri yhteiskunnallinen vaikutus, joka korostaa tehtäviemme merkityksellisyyttä. Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa viihdytään.

Lue lisää:

www.kuntarahoitus.fi

www.munifin.fi

Yhteystiedot
  • Puhelin +358968035666
  • Käyntiosoite Jaakonkatu 3 A, 00100, Helsinki
  • Postiosoite PL 744, 00101, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut kuntarahoitus.fi
Avoimet työpaikat
Kuntarahoitus Oyj on julkinen osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muu luotonanto. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite JAAKONKATU 3 A, 00100, HELSINKI. Kuntarahoitus Oyj käyttää y-tunnusta 1701683-4.