Santander Consumer Finance Oy logo

Santander Consumer Finance Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Suomalainen Santander Consumer Finance Oy tarjoaa asiakkailleen ajoneuvojen osamaksu- ja leasingrahoitusta, ostorahoituspalvelun kestokulutushyödykkeiden rahoitukseen, sekä vakuudetonta lainaa kuluttajien erilaisiin käyttötarpeisiin.

Toimintaamme ohjaava ajatus on tarjota asiakkaillemme helppoja ja turvallisia rahoituspalveluja. Asiakkaita meillä on noin 200 000, joita palvelemme 200 työntekijän voimin.

Olemme osa kansainvälistä Grupo Santanderia, joka on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman johtavista rahoituslaitoksista.

​Santander työnantajana

Olemme kuin perheyritys. Meillä on ketterä organisaatio, jossa päätöksiä tehdään ripeästi ja eletään tilanteen mukaan. Matala hierarkia varmistaa sen, että jokaisella on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin ja apua tarvittaessa. Joustavassa organisaatiossamme tehtävät ovat monipuolisia, ja sisäinen liikkuvuus on vilkasta.Uudelle työntekijälle nimetään aina perehdyttäjä, joka auttaa häntä pääsemään nopeasti sisään Santanderin maailmaan. Järjestämme työntekijöille mahdollisuuksia tutustua myös toisten osastojen tehtäviin. Panostamme jatkuvasti esimiestyön kehittämiseen. Vaikka tavoitteet ovat kovat, toimistossamme nauru raikaa ja ilmapiiri on kannustava. 

Santanderin yrityskulttuuri

​Yrityskulttuurimme arvot, Simple, Personal ja Fair kuvaavat tapaamme toimia ja antavat suuntaviivat sille miten kohtaamme asiakkaamme, ympäristömme ja työntekijämme. 

Simple

Tarjoamme asiakkaille helposti saatavilla olevia tuotteita, joita on helppo ymmärtää. Käytämme yksinkertaista kieltä ja parannamme prosessejamme jatkuvasti.

Personal

Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua ja tarjoamme heille tuotteita, jotka sopivat asiakkaan tarpeisiin. Haluamme, että jokainen työntekijämme ja asiakkaamme tuntevat itsensä arvostetuksi ja että heitä kohdellaan yksilöinä.

Fair

Kohtelemme työntekijöitämme sekä asiakkaitamme reilusti ja tasapuolisesti. Olemme läpinäkyviä ja pidämme antamamme lupaukset. Koemme tärkeäksi hoitaa asiakas- ja verkostosuhteita kunnioittaen ja suhteita vaalien, sillä mikä on hyväksi heille, on myös hyväksi Santanderille. 

Yhteystiedot

  • Puhelin +358505814227
  • Käyntiosoite Risto Rytin tie 33, 00570, Helsinki
  • Postiosoite Risto Rytin tie 33, 00058, Santander
  • Työnantajan verkkosivut santanderconsumer.fi
Avoimet työpaikat
Santander Consumer Finance Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muu luotonanto. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite RISTO RYTIN TIE 33, 00570, HELSINKI. Santander Consumer Finance Oy käyttää y-tunnusta 2076455-0. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.