Vastaa kyselyyn

Hei työnhakija, haluamme kehittää palveluamme paremmaksi. Siksi olemme kiitollisia, jos vastaat kyselyymme. Osallistu kyselyyn tästä ›

Oikotie Työpaikat
yrityksen logo

Helsingin yliopisto - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Helsingin yliopisto on maailman parhaimmistoon kuuluva monitieteinen yliopisto ja ainutlaatuinen tieteen ja ajattelun keskus. Uskomme, että uuden tiedon etsiminen ja rajoja rikkova tutkimus tuottavat ymmärrystä sekä paikallisten että maailmanlaajuisten ongelmien ratkaisemiseksi – koko maailman parhaaksi.

Olemme olleet osa suomalaisen hyvinvoinnin syntymistä ja kansallisen identiteetin luontia vuodesta 1640 alkaen. Vuosisatojen aikana tutkijoistamme ja koulutuksestamme on kasvanut monilla mittareilla maailman huippuja, ja akateeminen yhteisömme on kasvanut 40 000 ihmisen kokoiseksi yhteisöksi ripoteltuna 11 tiedekuntaan neljällä eri kampuksella. Tulevaisuudessa haluammekin lisätä tutkimuksen ja opetuksen voimalla ymmärrystä koko maailman parhaaksi.

Keskitymme ratkomaan ongelmia, jotka koskettavat jokaista. Strategiamme myötä tutkimuksessa ja opetuksessamme painottuvat juuri nyt neljä teemaa: ihmisen ja luonnon hyvinvointi, inhimillinen ja oikeudenmukainen maailma, maapallon kestävä tulevaisuus sekä ajattelun ja maailmankaikkeuden mahdollisuudet.

Lue lisää Helsingin yliopistosta

Yhteystiedot
  • PUHELINNUMERO +3582941911
  • KÄYNTIOSOITE Yliopistonkatu 3, 00014
  • POSTIOSOITE PL 4, 00014
  • TYÖNANTAJAN VERKKOSIVUT helsinki.fi/fi
Tutustu työnantajaan Helsingin yliopisto
Avoimet työpaikat
Helsingin yliopisto on MJUO jonka päätoimiala on Korkea-asteen koulutus yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa. Helsingin yliopisto käyttää y-tunnusta 0313471-7.