yrityksen logo

Aalto-yliopisto - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 12 000 opiskelijaa ja yli 4000 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. 

 Vuonna 2010 kolme johtavaa suomalaista yliopistoa yhdistyi ja syntyi Aalto, innovatiivinen tutkimusyliopisto, joka vaikuttaa laajasti yhteiskunnassa. Lyhyessä ajassa meistä on tullut edelläkävijä avainalueillamme. Aalto-yliopisto tunnetaan vahvasta yhteisöllisyydestään sekä innovoinnin ja yhteisöllisyyden kulttuuristaan.

 

Uskomme, että eri taustoista tulevat ihmiset voivat yhdessä saavuttaa parhaat tulokset. Monimuotoisuus on osa meitä. Akateemisesta henkilöstöstämme yli 40 prosenttia on Suomen ulkopuolelta. Toivomme hakemuksia kaikenlaisista taustoista tulevilta päteviltä hakijoita, sillä haluamme taata yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden jatkossakin. Aalto-yliopisto on sitoutunut noudattamaan tasapuolista ja läpinäkyvää rekrytointiprosessia.

 Aalto-yliopisto on Suomen ensimmäinen yliopisto, jolle on myönnetty Euroopan komission sertifikaatti vastuullisista henkilöstökäytännöistä (HR Excellence in Research).

Yhteystiedot
  • PUHELINNUMERO +358947001
  • KÄYNTIOSOITE Otakaari 1, 02150 ESPOO, 02150, Espoo
  • POSTIOSOITE Otakaari 1, 02150 ESPOO, 02150, Espoo
  • TYÖNANTAJAN VERKKOSIVUT aalto.fi
Tutustu työnantajaan Aalto-yliopisto
Avoimet työpaikat
Aalto-yliopisto on säätiö jonka päätoimiala on Korkea-asteen koulutus yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa. Työnantajan kotipaikka on Espoo ja käyntiosoite OTAKAARI 1, 02150 ESPOO, 02150, ESPOO. Aalto-yliopisto käyttää y-tunnusta 2228357-4. Työnantajalla on tällä hetkellä 4 avointa työpaikkaa Oikotiellä.