Yrityksen logo

DNA Oyj - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

DNA on tietoliikennekonserni, joka on palkittu useita kertoja erinomaisena työnantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä. Tärkeimmiksi syiksi viihtymiseensä DNA:laiset ovat nimenneet työn mutkattomuuden, kiinnostavat tehtävät, hyvät työsuhde-edut, laajat etätyömahdollisuudet, modernin työympäristön sekä perheystävällisen kulttuurin, joka kannustaa työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

DNA:lla on jo vuosien ajan noudatettu tiettyä filosofiaa: Tyytyväisimmät asiakkaat voidaan saavuttaa vain, kun henkilöstö voi hyvin. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi DNA suhtautuu innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin.

DNA:lla saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse kysellä. Vaikka töitä tehdään yhdessä, olemme silti yksilöitä; yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku.

Pidämme tärkeänä olla aidosti perheystävällinen työnantaja, tasa-arvoisesti ja yhdenveroisesti, kaikenlaisille perheille. Pienenä erikoisuutena DNA:lla on käytössä myös isovanhempainvapaa, eli viikon mittainen palkallinen vapaa, joka on tarkoitettu isovanhemman ja lapsenlapsen yhdessäoloon sekä lapsiperheen arjessa auttamiseen.

DNA:lla johto ei istu omissa työhuoneissaan, ei sellaisia edes ole. Meillä kaikki ovat keskenään ensisijaisesti työkavereita. Erilaiset ajattelu- ja toimintatavat tiimien sisällä ovat vahvuus, jota pyrimme vaalimaan. Joukkoomme olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet – omanlaisena.

Yhteystiedot
  • Puhelin +358440440
  • Käyntiosoite Läkkisepäntie 21, 00620, Helsinki
  • Postiosoite PL 10, 01044, Dna
  • Työnantajan verkkosivut www.dna.fi
Tutustu työnantajaan DNA Oyj

Avoimet työpaikat
DNA Oyj on julkinen osakeyhtiö jonka päätoimiala on Langattoman verkon hallinta ja palvelut. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite LÄKKISEPÄNTIE 21, 00620, HELSINKI. DNA Oyj käyttää y-tunnusta 0592509-6. Työnantajalla on tällä hetkellä 3 avointa työpaikkaa Oikotiellä.