Työuran alussa

Vuoden kesätyöntekijä 2018

28.9.2018 klo 10:37

Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa palkittiin myös Vuoden kesätyöntekijä. Palkinnon nappasi tänä vuonna Rinnekoti-säätiön lasten yksikössä työskennellyt Maija Rintala.

Nuoret menevät kesätöihin innokkaina, oppimaan ja kehittymään. Kesätyöntekijöille on yhä tärkeämpää löytää omia arvoja tukeva ja omannäköinen työpaikka jossa voi tehdä merkityksellistä työtä.

Tänä vuonna palkittiin Vuoden kesätyöntekijäksi Maija Rintala, joka on halunnut kehittää itseään ja samalla tuoda uusia ajatuksia kesätyöpaikalleen. Maija koki löytäneensä kesätyöpaikan, jossa hän viihtyy aidosti ja motivoituu työtehtävistä.

– Maija on ennakkoluulottomasti tarttunut perushoitoon, kuntouttanut lapsia aktiivisesti ja hoitanut huolella muutkin annetut työtehtävät. Maijan aktiivisuus ja oma-aloitteisuus toiminnan kehittämisessä tekivätvaikutuksen. Hienoa, että työnantaja voi hyödyntää kesätyöntekijän ideoita toiminnan kehittämisessä jatkossakin, Oikotie Työpaikkojen tuotepäällikkö Hanna Auvinen perustelee valintaa.

Vuoden kesätyöntekijän valinta perustui Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa mukana olleiden kesätyönantajien suosituksiin omista työntekijöistään. Kaikki ehdokkaat saivat osakseen useita hyviä ominaisuuksia ja erinomaisia perusteluja. Voittajan valitsi Oikotie Työpaikat.

Lähde: VKD Vastuullinen kesäduuni