Talous ja raha

Timma mullistaa hius- ja kauneuspalveluiden varaamisen

Timma-sovelluksesta kuluttaja näkee helposti kaikki hänen lähellään olevat hius-, kauneus- ja hierontapalvelujen tarjoajat, joilla on viime hetken vapaita aikoja.

Palveluntarjoajia voi kätevästi vertailla hinnan, sijainnin ja muiden käyttäjien arvostelujen perusteella. Kun sopiva aika on löytynyt, se varataan ja maksetaan Timma-sovelluksessa, jolloin kuluttaja voi kävellä suoraan hoitotuoliin palveltavaksi.

Helsinkiläinen startup Timma nostaa perinteikkään palvelualan digitaaliseen aikaan ja helpottaa alalla toimivien yrittäjien asiakashankintaa. Alan haasteisiin kuuluu, että keskimäärin 20-30% palveluntarjoajien työajasta kuluu päivystämällä työpaikalla ilman asiakkaita.

Yritykset ovat pyrkineet hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoidakseen tyhjiä välejä, mutta riittävän kuluttajamassan saavuttaminen on vaikeaa. Tuolit jäävät tyhjiksi turhaan, koska samaan aikaan kaupungilla riittäisi potentiaalisia asiakkaita, joita kiinnostaisi tulla nopealla aikataululla.

Timma seuraa tavallaan menestystarinoiden Uberin ja Airbnb:n jalanjälkiä ja helpottaa omalta osaltaan ihmisten elämää. Kun hius-, kauneus- ja hierontahoidot ovat helpommin saatavilla missä tahansa, niitä ei tarvitse suunnitella useita viikkoja eteenpäin.

Timmasta löytyy  hoitoloita joka puolelta Suomea. Eniten vapaita aikoja on tarjolla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Lahdessa, Kuopiossa sekä Jyväskylässä. Vapaita aikoja on tarjolla yli 1000:lle parturi-kampaajalle, hierojalle ja kosmetologille.

Timma-sovellus ja timma.fi nettisivu julkaistiin loppuvuodesta 2015 ja palvelulla on jo yli 25 000 kuluttajakäyttäjää ympäri Suomen. Timma-sovellus on ainutlaatuinen palvelu maailmanlaajuisesti ja yrityksellä on kunnianhimoiset tavoitteet mahdollistaa kätevä aikojen varaaminen käyttäjilleen koko Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Mikä Timma?

- Palveluntarjoajien vapaita aikoja voi tarkastella tietyltä aikaväliltä

- Palveluntarjoajat voivat myydä aikoja normaalihinnoin tai alennuksella

- Vapaita aikoja voi tarkastella karttanäkymässä haluamaltaan sijainnilta

- Timma-asiakkaat voivat arvostella palveluntarjoajansa

- Palvelun maksu suoritetaan jo etukäteen sovelluksessa tai netissä

www.timma.fi