Työnhaku

Lapti - rakentamisen voittajajoukkue

Laptilla rakennetaan rennossa ilmapiirissä. Keskisuurena rakennusliikkeenä se pystyy tarjoamaan työnhakijan osaamista vastaavia projekteja ilman turhia kiemuroita.

Rakennusala kasvaa reippaasti ja hyville tekijöille on kysyntää. Lapti Oy on voimakkaasti kasvava rakennusliike, jonka pääkonttori on Oulussa. Etelä-Suomen toimisto avattiin vuonna 2010.

Laptilla päätöksentekovaltaa on viety työmaalle: vastaavalla työnjohtajalla on valtuudet päättää työmaan asioista hyvin itsenäisesti. Ilmapiiri on rento, ja aitoa tekemisen meininkiä on läpi koko organisaation.

– Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia rakennusalan työtehtäviä. Meiltä löytyy töitä muun muassa työpäälliköille, työnjohtajille ja työmaainsinööreille. Laptin mutkattomaan organisaatioon on helppo tulla ja hyvän ilmapiirin aistii koko yrityksessä, Etelä-Suomen rakentamisesta vastaava tuotantojohtaja Sami Alanen sanoo.

Kasvavassa yrityksessä on mahdollisuus kehittyä ja edetä uralla nopeastikin. Hyvä työ huomataan ja siitä myös palkitaan.

– Meillä työntekijän vastuu kasvaa sitä mukaa kun osaaminen karttuu. Tämä on tärkeää erityisesti nuorille. Talon sisältä löytyy urapolkuja moneen tehtävään, kunhan asenne on kohdallaan. Rakentamisen lisäksi osaajia tarvitaan hankintaan, suunnitteluun, kustannuslaskentaan ja moneen muuhun tehtävään. Laptilla kaikki työ on merkityksellistä, Sami Alanen kertoo.

Myös viihtyvyys on henkilöstön työtyytyväisyysmittauksen mukaan hyvä ja väen vaihtuvuus vähäistä.

– Laptin laaja hankerepertuaari mahdollistaa henkilöstölle jatkuvan kehittymisen. Myös hyvä ja rento yhteishenki, sitoutuneisuus ja toimivat kannustinjärjestelmät pitävät työmotivaatiota yllä, Sami Alanen valottaa.

Yhteinen laatulupaus

Rakennamme huolella on kaikkien laptilaisten antama laatulupaus. Tämä tarkoittaa jokaisen vastuuta omasta työstään, laadukasta työn jälkeä ja sitoutumista. Tyytyväiset asiakkaat ja vähäinen reklamaatioiden määrä puhuvat puolestaan.

– Tavoitteenamme on olla vuonna 2018 kymmenen suurimman rakennusliikkeen joukossa Suomessa, Sami Alanen summaa.

Laptin tapa toimia perustuu yhteisiin arvoihin. Yrityksessä arvostetaan rehellisyyttä, vastuuntuntoisuutta ja innostavuutta.

– Meillä arvot eivät ole vain sanahelinää, vaan ne nousevat esiin käytännön työssä ja puheessa joka päivä. Positiivinen ilmapiiri mahdollistaa sen, että kaikki voivat keskustella kaikkien kanssa ja tietoa jaetaan avoimesti. Hyvä tekemisen meininki näkyy kaikessa toiminnassamme, Sami Alanen sanoo.

Lapti rakentaa laadukkaita asuntoja ja toimitiloja sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöjä asiakkaiden toiveiden mukaan ympäri Suomen. Etelä-Suomen merkittävimpiä projekteja ovat Suurpellon ja Sompasaaren rakennuskohteet.

– Toiminnan laajentuessa innokkaita ja hyvillä ihmissuhde- ja johtamistaidoilla varustettuja rakennusalan ammattilaisia tarvitaan monenlaisiin tehtäviin. Esimerkiksi Sompasaari on suuri korttelikohde, jonka rakennamme. Helsingin kaupunki järjesti arkkitehtuurikilpailun, jossa olimme mukana. Rakennusprojekti alkaa syksyllä 2017 ja kestää vuosikymmenen loppuun, Sami Alanen sanoo.

Mikä Lapti?

Rakennusliike Lapti Oy on vuonna 1990 perustettu kasvava ja kehittyvä rakennusliike, jossa arvostetaan osaamista ja eteenpäin menevää otetta. Vahvan asuntorakentamisen ohella se toteuttaa laadukkaita toimitiloja sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöjä asiakkaiden toiveiden mukaan. Laptilla työskentelee jo reilu 300 rakennusalan ammattilaista. Lapti hakee kasvavaan joukkoonsa uusia tekijöitä rakennusalan opiskelijoista aina rautaisiin ammattilaisiin.

www.lapti.fi

Teksti: Riikka Hollo Kuva: Sini Pennanen