Kylmäkkö @Sofia Helsinki, Töölön Vire & Voima Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2024
- Hae viimeistään 15.1.2025
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mikä on Sofia Helsinki ja mihin me uskomme?
Sofia Helsinki sijaitsee paraatipaikalla keskellä kaunista pääkaupunkiamme Senaatintorin laidalla tiloissa, jotka ovat toimineet ihmisten kohtaamispaikkana jo yli 250 vuoden ajan. Nyt Sofia Helsinki tuottaa ravintolapalveluita, järjestää kokouksia ja tapahtumia sekä tarjoaa työtiloja coworkingin muodossa.
Kuitenkin pian, Kiseleffin-taloon, avautuu uusi ravintola. Talo vuodelta 1772 on täynnä tarinoita matkan varrelta, ja tilamme on yhtä aikaa suuri ja samalla jännän kotoisa.
Ravintola on paras paikka kohdata, nauttia ja viihtyä. Ravintolan tehtävää, kun miettii, niin on hauskaa, että sana "restaurant" juontaa juurensa latinan kielen sanasta restaurare, joka tarkoittaa uusiutumista. Ravintola on siis ravinnon lisäksi hyvin paljon enemmän. Se on toki herkullisen ruoan ja ihanien juoman nauttimista, mutta se on myös paikka, jossa vaihdetaan kuulumisia ja ajatuksia, kohdataan ystäviä ja saadaan ideoita, tutustutaan uusiin ihmisiin, on aikaa olla ja nauttia. Hyvän ravintolaillan jälkeen olo on usein jopa uudistunut.
Haluamme siis tehdä Helsinkiin ihanan ravintolan. Se on iso ponnistus, mutta kun yhdessä parhaamme teemme ja kaikki alkaa sujua, se on myös äärimmäisen palkitsevaa. Tässä muutama ajatus, joihin uskomme.
1. Ravintolatyö on tulevaisuuden ala ja paras paikka tehdä töitä.
2. Ravintolan tekevät ihmiset. Hyvä tiimi on kaiken ydin. Jos pidät työstäsi, olet paras työkaveri ja mahtava tyyppi asiakkaille!
3. Ravintola on ihana paikka ihmisten kohdata. Tunnelma on kaiken keskiössä.
4. Paras asiakas on palaava asiakas. Luomme heille syitä tulla uudelleen.
5. Hyvän illan merkki on, että aika pysähtyy. Emme kiirehdi vieraitamme.
6. Myönteinen itseluottamus on hyvän ravintolan sydän.
7. Ruoka on herkullista ja juomat ihania.
8. Töissä tehdään töitä, mutta nautitaan samalla yhdessä tekemisestä.
9. Hymyillään aina, kun tavataan!
10. Osaaja oppii joka päivä jotain uutta ja siksi hän nauttii työstään ja arvostaa sitä
Jos tämä kuulostaa omalta jutultasi, haluaisimme kuulla sinusta. Etsimme henkilöitä, jotka ymmärtävät, mitä hyvä ravintola voi asiakkaalle ja tekijöille merkitä.
Ketä etsimme?
Kylmäkkö - Chef de Partie
Kylmäkkö raportoi Keittiömestarille. Tässä positiossa työskentelet sekä avattavan à la carte - ravintolan että Sofia Helsingin Catering-ruoan parissa. Vastuualueesi koostuu erityisesti alku- ja jälkiruoista sekä leivonnasta. Olet myös osa tuote- ja reseptikehitystiimiä ja varmistamassa, että vieraamme saavatherkullisen ja näyttävän ruokakokemuksen! Innostut myös kasvisruoista ja erikoisruokavalioista. Vuorossa johdat kylmäkeittiön toimintaa ja osaat kommunikoida rakentavasti salin väen kanssa.
Koulutustausta: Sinulla tulisi olla kokin, kondiittorin tai leipurin ammattitutkinto. Jatko-opiskelut, kuten keittiömestari- tai restonomitutkinto katsotaan eduksi.
Kokemus: Vähintään 2 vuoden kokemusta à la carte - keittiöstä. Kokemus esihenkilötyöstä ja Catering-kokemus katsotaan eduksi.
Kielitaito: Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
Vaadittavat taidot: Tässä työssä onnistuu, kun on:
- innostusta ja kokemusta herkullisten kylmäkeittiön toiminnasta.
- kykyä varmistaa ruokien korkea hygieniataso ja että erikoisruokavaliot hoidetaan Sofiassa ylpeydellä.
- kokemusta ja taitoa johtaa kallan vuoron toimintaa sekä yhteistyökykyä muiden Sofian osastojen kanssa varsinkin kiireisinä sesonkiaikoina (pikkujoulut, kesäterassit yms.).
Työn aloitus: Työt alkavat helmikuun alussa tai sopimuksen mukaan.
Työaika: Paikka on kokoaikanen ja painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.
Työpaikan osoite: Työtä tehdään Sofia Helsingin tiloissa, eli osoitteessa Sofiankatu 4 C Helsinki.
Miten haku etenee: Lähetä CVsi tämän järjestelmän kautta. Liity CV:n mukaan vähintään 2 suosittelijaasi. Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun välittömästi ja paikka täytetään mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 15.1.2025.
Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Martin Hagström 040 014 8180
Soittoaikoja:
2.1.2025 11:00-13:00
7.1. 2025 13:00-15:00
10.1.2025 9:00-11:00
Mitä tarjoamme?
Uuden ravintolan avaaminen on hektinen, mutta palkitseva prosessi. Työ on luonteeltaan aika vauhdikasta, mutta yhdessä tekeminen auttaa kaikkia menestymään ja luo ilmapiirin, jossa hymyä ei tarvitse pakottaa - se kun ei kovinkaan kauaa onnistu. Hyvä tiimihenki, ystävällisyys sekä yhteistyökyky ja -halu ovat siis meille tosi tärkeitä! Työvälineet ovat kunnossa, työvuoroissa on riittävästi työtovereita ja ammattilaisia sekä koneet ja taustajärjestelmät ovat ajantasaiset ja toimivat. Tarjoamme 200 € virikeseteleitä 6 kuukauden jälkeen, 200 € toisen 6 kuukauden jälkeen ja sitten 400 € per vuosi.
Palkkaus: Palkkasi määräytyy kokemuksen kautta. Minimikokemusvaatimuksellamme palkka on vähintään 2500 €/kk +lisät.
Sofia Helsinki sijaitsee paraatipaikalla keskellä kaunista pääkaupunkiamme Senaatintorin laidalla tiloissa, jotka ovat toimineet ihmisten kohtaamispaikkana jo yli 250 vuoden ajan. Nyt Sofia Helsinki tuottaa ravintolapalveluita, järjestää kokouksia ja tapahtumia sekä tarjoaa työtiloja coworkingin muodossa.
Kuitenkin pian, Kiseleffin-taloon, avautuu uusi ravintola. Talo vuodelta 1772 on täynnä tarinoita matkan varrelta, ja tilamme on yhtä aikaa suuri ja samalla jännän kotoisa.
Ravintola on paras paikka kohdata, nauttia ja viihtyä. Ravintolan tehtävää, kun miettii, niin on hauskaa, että sana "restaurant" juontaa juurensa latinan kielen sanasta restaurare, joka tarkoittaa uusiutumista. Ravintola on siis ravinnon lisäksi hyvin paljon enemmän. Se on toki herkullisen ruoan ja ihanien juoman nauttimista, mutta se on myös paikka, jossa vaihdetaan kuulumisia ja ajatuksia, kohdataan ystäviä ja saadaan ideoita, tutustutaan uusiin ihmisiin, on aikaa olla ja nauttia. Hyvän ravintolaillan jälkeen olo on usein jopa uudistunut.
Haluamme siis tehdä Helsinkiin ihanan ravintolan. Se on iso ponnistus, mutta kun yhdessä parhaamme teemme ja kaikki alkaa sujua, se on myös äärimmäisen palkitsevaa. Tässä muutama ajatus, joihin uskomme.
1. Ravintolatyö on tulevaisuuden ala ja paras paikka tehdä töitä.
2. Ravintolan tekevät ihmiset. Hyvä tiimi on kaiken ydin. Jos pidät työstäsi, olet paras työkaveri ja mahtava tyyppi asiakkaille!
3. Ravintola on ihana paikka ihmisten kohdata. Tunnelma on kaiken keskiössä.
4. Paras asiakas on palaava asiakas. Luomme heille syitä tulla uudelleen.
5. Hyvän illan merkki on, että aika pysähtyy. Emme kiirehdi vieraitamme.
6. Myönteinen itseluottamus on hyvän ravintolan sydän.
7. Ruoka on herkullista ja juomat ihania.
8. Töissä tehdään töitä, mutta nautitaan samalla yhdessä tekemisestä.
9. Hymyillään aina, kun tavataan!
10. Osaaja oppii joka päivä jotain uutta ja siksi hän nauttii työstään ja arvostaa sitä
Jos tämä kuulostaa omalta jutultasi, haluaisimme kuulla sinusta. Etsimme henkilöitä, jotka ymmärtävät, mitä hyvä ravintola voi asiakkaalle ja tekijöille merkitä.
Ketä etsimme?
Kylmäkkö - Chef de Partie
Kylmäkkö raportoi Keittiömestarille. Tässä positiossa työskentelet sekä avattavan à la carte - ravintolan että Sofia Helsingin Catering-ruoan parissa. Vastuualueesi koostuu erityisesti alku- ja jälkiruoista sekä leivonnasta. Olet myös osa tuote- ja reseptikehitystiimiä ja varmistamassa, että vieraamme saavatherkullisen ja näyttävän ruokakokemuksen! Innostut myös kasvisruoista ja erikoisruokavalioista. Vuorossa johdat kylmäkeittiön toimintaa ja osaat kommunikoida rakentavasti salin väen kanssa.
Koulutustausta: Sinulla tulisi olla kokin, kondiittorin tai leipurin ammattitutkinto. Jatko-opiskelut, kuten keittiömestari- tai restonomitutkinto katsotaan eduksi.
Kokemus: Vähintään 2 vuoden kokemusta à la carte - keittiöstä. Kokemus esihenkilötyöstä ja Catering-kokemus katsotaan eduksi.
Kielitaito: Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
Vaadittavat taidot: Tässä työssä onnistuu, kun on:
- innostusta ja kokemusta herkullisten kylmäkeittiön toiminnasta.
- kykyä varmistaa ruokien korkea hygieniataso ja että erikoisruokavaliot hoidetaan Sofiassa ylpeydellä.
- kokemusta ja taitoa johtaa kallan vuoron toimintaa sekä yhteistyökykyä muiden Sofian osastojen kanssa varsinkin kiireisinä sesonkiaikoina (pikkujoulut, kesäterassit yms.).
Työn aloitus: Työt alkavat helmikuun alussa tai sopimuksen mukaan.
Työaika: Paikka on kokoaikanen ja painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.
Työpaikan osoite: Työtä tehdään Sofia Helsingin tiloissa, eli osoitteessa Sofiankatu 4 C Helsinki.
Miten haku etenee: Lähetä CVsi tämän järjestelmän kautta. Liity CV:n mukaan vähintään 2 suosittelijaasi. Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun välittömästi ja paikka täytetään mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 15.1.2025.
Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Martin Hagström 040 014 8180
Soittoaikoja:
2.1.2025 11:00-13:00
7.1. 2025 13:00-15:00
10.1.2025 9:00-11:00
Mitä tarjoamme?
Uuden ravintolan avaaminen on hektinen, mutta palkitseva prosessi. Työ on luonteeltaan aika vauhdikasta, mutta yhdessä tekeminen auttaa kaikkia menestymään ja luo ilmapiirin, jossa hymyä ei tarvitse pakottaa - se kun ei kovinkaan kauaa onnistu. Hyvä tiimihenki, ystävällisyys sekä yhteistyökyky ja -halu ovat siis meille tosi tärkeitä! Työvälineet ovat kunnossa, työvuoroissa on riittävästi työtovereita ja ammattilaisia sekä koneet ja taustajärjestelmät ovat ajantasaiset ja toimivat. Tarjoamme 200 € virikeseteleitä 6 kuukauden jälkeen, 200 € toisen 6 kuukauden jälkeen ja sitten 400 € per vuosi.
Palkkaus: Palkkasi määräytyy kokemuksen kautta. Minimikokemusvaatimuksellamme palkka on vähintään 2500 €/kk +lisät.
Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I022/1954/main?site=9&validator=00802af164821181e37e8e9a3b486c48&lang=FI&rmpage=job&rmjob=130&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol