Kokki, Kanresta Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2024
- Hae viimeistään 5.1.2025
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vantaan Aviapoliksessa Jumbon kupeessa sijaitsevassa Plaza Business Parkissa toimii rehti lounasravintola Roima ja pirteä salaattibaari Søster. Lounas- ja kahvilatoiminnan lisäksi vastuullamme on Business Parkin kahvitus- ja cateringtarjoilut yritysten omiin tiloihin sekä yhteisiin neuvottelutiloihin. Iltaisin ja viikonloppuisin toimitamme tarjoiluja myös saunaosastollemme. Vastaamme myös Pilke- ja Hehku-talojen aulapalvelusta.
Etsimme lämpimän keittiön kokkia Roimaan
Tärkeintä on, että haluat olla mukana luomassa makuelämyksiä asiakkaillemme. Otat itsenäisesti vastuun lämpimän ruoan valmistuksesta lounasbuffet-kokonaisuudessa, taidat maistuvan ruoan maustamisen ja sinulla on kokemusta kokoustarjoiluiden tekemisestä. Olet jo työskennellyt vastaavissa tehtävissä, osaat organisoida työskentelysi päivän kiireisten ja rauhallisempien hetkien välillä tehokkaasti sekä kehität toimintaa yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävässäsi pääset hyödyntämään luovuuttasi, kehittymään ja sijaistamaan keittiöpäällikköä tarvittaessa esim. loma-aikoina.
Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville lounasvuoroon ja tehtävä on kokoaikainen (112,5h/3vkoa).
Ravintolan omistaa Kanresta, jossa hyväntekijyys on toiminnan ytimessä: Kanresta on yhteiskunnallinen yritys, joka jakaa osinkonsa Suomen Kansanterveysyhdistykselle. Yhtä tärkeä osa toimintaa on hyvän tarjoaminen Kanrestan ravintoloiden asiakkaille oli kyse sitten maukkaasta ruoasta, ikimuistoisesta tilaisuudesta, toimivista järjestelyistä tai ammattitaitoisesta palvelusta. Siksi haluamme joukkoomme hyviä tekijöitä hyväntekijöitä.
Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, voit hyvin olla joukostamme puuttuva tekijä. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, työ alkaa tammikuussa 2025 tai sopimuksen mukaan.
Etsimme lämpimän keittiön kokkia Roimaan
Tärkeintä on, että haluat olla mukana luomassa makuelämyksiä asiakkaillemme. Otat itsenäisesti vastuun lämpimän ruoan valmistuksesta lounasbuffet-kokonaisuudessa, taidat maistuvan ruoan maustamisen ja sinulla on kokemusta kokoustarjoiluiden tekemisestä. Olet jo työskennellyt vastaavissa tehtävissä, osaat organisoida työskentelysi päivän kiireisten ja rauhallisempien hetkien välillä tehokkaasti sekä kehität toimintaa yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävässäsi pääset hyödyntämään luovuuttasi, kehittymään ja sijaistamaan keittiöpäällikköä tarvittaessa esim. loma-aikoina.
Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville lounasvuoroon ja tehtävä on kokoaikainen (112,5h/3vkoa).
Ravintolan omistaa Kanresta, jossa hyväntekijyys on toiminnan ytimessä: Kanresta on yhteiskunnallinen yritys, joka jakaa osinkonsa Suomen Kansanterveysyhdistykselle. Yhtä tärkeä osa toimintaa on hyvän tarjoaminen Kanrestan ravintoloiden asiakkaille oli kyse sitten maukkaasta ruoasta, ikimuistoisesta tilaisuudesta, toimivista järjestelyistä tai ammattitaitoisesta palvelusta. Siksi haluamme joukkoomme hyviä tekijöitä hyväntekijöitä.
Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, voit hyvin olla joukostamme puuttuva tekijä. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, työ alkaa tammikuussa 2025 tai sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.kanresta.fi/jobs/5325258-kokki