Salin Vuoropäällikkö Logomoon, Turku, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2024
  • Hae viimeistään 10.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla osa dynaamista tiimiä, jossa yhdistyvät ainutlaatuiset tapahtumat, huippuluokan ravintolapalvelut ja inspiroiva työympäristö? Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä Logomon tiimiin vuoropäällikkönä!

Logomo - Suomen upein ja monipuolisin tapahtumatalo

Logomo on ainutlaatuinen tapahtumatalo, joka sijaitsee entisessä VR konepajassa, aivan Turun keskustan tuntumassa. Logomassa sijaitsevat väliaikaisesti Turun rautatieaseman asemapalvelut. Logomo tunnetaan paljon näkyvyyttä saaneista tapahtumista kuten kuten Pohjoismaiden Michelin-tähtien jakotilaisuus, Uuden Musiikin Kilpailu sekä The Voice of Finland livelähetykset. Lisäksi Logomo toimii isäntänä monille merkittäville gaaloille, kuten Varsinais-Suomen Yrittäjägaala ja Urheilugaala. Arkipäiväämme ovat lukuista keikat ja yleisötapahtumat, joihin on tarjolla myös ravintolapalveluita. Uusin vetonaulamme on Move5D -tapahtumatila, jossa tarjoillaan mm. huipputason illalliselämyksiä.

Ravintolamme - laadukasta ruokaa ja elämyksiä joka päivä

Logomossa toimii myös kaksi suosittua ravintolaa. Logomo Kitchen on tunnettu arkisin herkullisista lounaistaan ja runsaasta salaattipöydästään. Lisäksi Kithceniin katetaan lauantaibrunssit ja tapahtumien yhteyteen show & dinner -illalliset. Logomo Kitchenin tiloissa toimii tällä hetkellä väliaikaiset juna-asemanpalvelut kahvila- ja odotustilapalveluineen, ja se on avoinna viikon jokaisena päivänä. Ravintola Teatro puolestaan hemmottelee asiakkaitaan kaupungin parhailla pizzoilla ja livekeikoilla keskiviikosta lauantaihin.

Vuoropäällikkönä Logomossa

Etsimämme vuoropäällikkö on asiakaspalvelun ammattilainen, joka johtaa tiimiä omalla esimerkillään ja on innokas kehittämään toimintaa jatkuvasti. Numeroiden hallinta ja liiketoiminnan seuranta ovat sinulle luontevia, ja sinulta löytyy vahvaa kokemusta erilaisista ravintoloista sekä esihenkilötyöstä.
Työskentelet ravintolatoimenpäällikön alaisuudessa ja tiiviissä yhteistyössä muiden vuoropäälliköiden kanssa. Tukenasi on Logomon huippuammattilaisten tiimi. Työtehtävät vaihtelevat asiakaspalvelusta esihenkilötehtäviin, ja vuorosi voivat ajoittua viikon jokaiselle päivälle, sekä aamuihin että iltoihin.

Mitä tarjoamme?
 Vakituinen ja täyspäiväinen työsuhde
 Inspiroiva ja monipuolinen työympäristö
 Mahdollisuus kehittyä osana ammattitaitoista tiimiä

Mitä toivomme sinulta:
 kokemusta ruokaravintolasta sekä baarista/kahvilasta ja cateringpalveluista
 vankkaa esihenkilökokemusta sekä motivaatiota johtamiseen
 myyntihenkisyyttä ja paineensietokykyä

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.9.2024
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten olethan nopea!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1449271