Työllisyysasiantuntija, Kirkkonummen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2024
  • Hae viimeistään 7.11.2024
  • Palkkaus: 3150€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kahta työllisyysasiantuntijaa vakinaisiin virkoihin työvoimapalveluihin 2.1.2025 lähtien Vihdin toimipisteeseen.

Julkiset työvoima- ja yrityspalvelut siirtyvät valtiolta kuntien järjestämisvastuulle 1.1.2025. Kirkkonummi, Vihti ja Siuntio muodostavat yhteisen työllisyysalueen näitä siirtyviä tehtäviä varten. Kirkkonummi toimii työllisyysalueen vastuukuntana. Vastuullemme siirtyy noin 5500 henkilöasiakkaan palvelut. Panostamme erityisesti lähipalveluun, tiiviiseen yhteistyöhön paikallisen elinkeinoelämän kanssa ja yhteistyöhön alueen kuntien muiden palveluiden kanssa. Palvelemme asiakkaita kolmessa toimipisteessä Kirkkonummella, Siuntiossa ja Vihdissä. Lue lisää työllisyysalueesta: www.kirkkonummi.fi/te2025-uudistus.

Työllisyysasiantuntijana sinulla on kokonaisvaltaisen vastuu asiakkaistasi. Toteutat lakisääteisiä palveluita ja neuvot, ohjaat ja tuet asiakkaitasi kohti työelämää. Tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakkaittesi palvelutarpeen arviointi, palveluihin ohjaaminen, työttömyysturvaan liittyvät tehtävät sekä työnvälitykseen liittyviä tehtäviä. Toimit yhdessä muun organisaatiomme ja verkostojen kanssa löytääksesi asiakkaillesi sopivimmat ratkaisut edetä työhön. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä, jolla on suuri vaikutus asiakkaiden työllistymiseen, osallisuuteen ja hyvinvointiin.

Työyhteisönä toimimme tiiviisti yhdessä: osallistut omalla osaamisellasi ja asiantuntemuksellasi moniammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.

Olet tiiviisti yhteydessä asiakkaisiisi monikanavaisesti. Voit tehdä etätyötä noin 2-3 päivää viikossa, mutta tapaat asiakkaitasi myös kasvokkain. Toimit Vihdin (Pisteenpolku 4, Nummela) toimipisteestämme käsin.

Kelpoisuusehtona soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin ja englannin kielen taidot luemme eduksi. Lisäksi arvostamme muiden kielten osaamista.

Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Toivomme myös alueen työmarkkinatilanteen ja alaan liittyvien verkostojen tuntemusta. Alan lainsäädännön tunteminen on ehdottomasti etu. Toivomme myös, että sinulla on itsenäinen, aktiivinen ja asiakaslähtöinen työote.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen tehtävänkuvan
- ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
- mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
- hyvän ja osaavan työyhteisön
- lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut
- liikunta- ja kulttuuriedun 200 €/vuosi (ePassi)

Tehtäväkohtainen peruspalkka on 3150 €/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdollisia kokemuslisiä KVTES:n mukaisesti (5 vuotta soveltuvaa kokemusta: 3 %, 10 vuotta soveltuvaa kokemusta: 8 %). Työaika on 36,25 h/vko

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuajan aikana. Rekrytointiprosessissa voidaan käyttää apuna videohaastattelutyökalua.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KIR-02-33-24/fi_FI