HR-asiantuntija (määräaikainen), Vakka-Suomen Puhelin Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2024
  • Hae viimeistään 10.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
VSP hakee HR-asiantuntijaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Etsimme sinua, joka haluat toimia henkilöstöhallinnon monipuolisissa asiantuntijatehtävissä ja kehittää organisaatiotamme sekä tukemaan työntekijöidemme ja sidosryhmiemme tarpeita.
Tehtävänkuvaus:
HR-asiantuntijana vastaat erityisesti työsuhdeasioihin ja työsuhteen elinkaareen liittyvistä tehtävistä. Työhösi kuuluu muun muassa:

Työntekijöiden rekrytointi ja oppilaitosyhteistyö
Erilaisten HR-ohjeiden, raporttien ja tilastojen tuottaminen sekä ohjeistaminen
HR-järjestelmien pääkäyttäjänä toimiminen ja valtuushallinnan hoito
Avustavat ja itsenäiset HR-tehtävät, kuten erilaisten käytännön asioiden hoitaminen ja yhteistyö ulkoisten tahojen kanssa (mm. oppilaitokset)
Osallistuminen kehityshankkeisiin ja yhteistyön ideointiin

Työssäsi toimit itsenäisesti ja vastuullisesti, soveltaen henkilöstöhallinnon ohjeita ja sopimuksia moninaisissa tilanteissa. Vuorovaikutustaitosi tulevat käyttöön yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.
Odotamme sinulta:

Soveltuvaa korkeakoulukoulutusta ja kokemusta työsuhdeasioiden hoitamisesta
Kokonaisuuksien hahmotuskykyä
Kykyä tuottaa itsenäisesti ohjeistavaa ja tiedottavaa materiaalia
Hyviä IT-taitoja ja vuorovaikutustaitoja
Kykyä toimia HR-järjestelmien pääkäyttäjänä

Lisäksi arvostamme kykyäsi toimia itsenäisesti ja omaksua uusia tehtäviä nopeasti muuttuvissa tilanteissa.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän osana asiantuntevaa ja tukevaa HR-tiimiä. Raportoit tehtävässä suoraan henkilöstöjohtajalle.
Kiinnostuitko?
Tehtävä on määräaikainen vuoden ajalle ja alkaa aikaisaintaan marraskuussa mutta viimeistään joulukuussa.
Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Pipsa Sivulaan. Pipsa on tavoiteltavissa sähköpostitse (pipsa.sivula@vsp.fi) tai puhelimitse (050 512 4106).

Mikä on VSP?
Vakka-Suomen Puhelin, eli VSP, on vakavarainen, kasvava ja sertifioitu ICT-alan palveluyhtiö, joka palvelee yrityksiä valtakunnallisesti ja työllistää 350 rautaista ammattilaista monella eri paikkakunnalla. Liikevaihtomme on lähes 22 miljoonaa euroa. Liiketoimintamme pohjautuu laadukkaisiin, luotettaviin ja lisäarvoa tuottaviin palveluihin.
Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä. Tarjoamme yrityksille kattavat IT- ja tietoliikennepalvelut sekä edistykselliset ulkoistetun asiakaspalvelun ratkaisut. Asiakkaana meillä on useita oman alansa johtavia kotimaisia brändejä. Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa palvelemme yritysten lisäksi tuhansia kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat valokuituun pohjautuvat nettiyhteydet sekä kattavat TV- ja viihdepalvelut.
Olemme erittäin teknologiakyvykäs ja kokoluokastaan huolimatta ketterästi kehittyvä yhtiö. Yrityskulttuurimme ydin on välittäminen, ja ihmisläheinen työilmapiirimme saakin mittauksissa poikkeuksellisen korkeat arvosanat. Kasvollinen palvelu, korkea työn laatu ja pitkäaikaiset asiakkuudet ovat meille kunnia-asia. Missiomme on tehdä asiakkaidemme arjesta sujuvaa ja auttaa yrityksiä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Tätä merkityksellistä työtä olemme tehneet jo lähes 130 vuotta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.vsp.fi/tyonhakijoille/rekrytointi.html?rmpage=job&rmjob=268&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol