Tekninen tuotepäällikkö / Tasowheel Oy, Mentek Advisors Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Teknologiayritys Tasowheel Oy on suomalainen perheyritys, jolla on yli 45 vuoden kokemus asiakaskeskeisten voimansiirto-, koneistus- ja kokoonpanoratkaisujen sekä prosessiteollisuuden laadunohjausjärjestelmien suunnittelemisesta ja toimittamisesta tunnetuille asiakkaille ympäri maailman. Tarjoamme asiakkaillemme tuotekehitykseen, testaukseen, prototyyppeihin, mittaukseen sekä sarjatuotantoon liittyviä palveluja. Investoimme jatkuvasti uusimpaan teknologiaan ja pidämme huolen siitä, että tuotteiden laatu on maailman kärkeä. Olemme vakavarainen yritys, jonka liikevaihto on noin 26 M€ ja työllistämme lähes 140 osaajaa. Lue meistä lisää
Paperin, kartongin, tekstiilien, kuitukangasmateriaalien ja vastaavien tuotteiden valmistusprosessin laadunvalvonta- ja ohjausratkaisut (QCS) ovat yksi vahvoista osaamisalueistamme. Tasowheelin innovatiiviset ja modulaariset QCS-järjestelmät räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Järjestelmämme ytimen muodostavat online-mittausjärjestelmät, jotka tarjoavat tarkat reaaliaikaiset tiedot asiakkaamme prosessin hallintaa ja optimaalista laatua varten. Brändimme SCIENTA on tarjonnut räätälöityjä mittausratkaisuja 1970-luvulta lähtien. Lue lisää

Oletko mittausjärjestelmien ja sensoriteknologioiden asiantuntija, jolla on osaamista teollisesti valmistettavien tuotteiden tai materiaalien laadunhallinnasta? Pääasiallinen toimipisteesi on Tampere, mutta toimiva hybridityökulttuurimme mahdollistaa asumisesi myös muualla Suomessa. Tule menestymään yhdessä kanssamme!

Tekninen tuotepäällikkö, laadunhallinnan mittausjärjestelmät ja sensorit

Millaiseen rooliin etsimme osaajaa? Teknisen tuotepäällikön roolissa tulet vahvistamaan osaamisellasi 13-henkistä QCS-tiimiämme. Keskityt työssäsi online-mittausjärjestelmiin ja niihin olennaisesti liittyvään sensoriteknologiaan ohjauksineen. Vastaat edellä mainitun alueen teknisestä toteutuksesta, kehityksestä ja ylläpidosta ja teet yhteistyötä tuotekehityksen, valmistuksen, myynnin ja asiakkaiden kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:
- Mittaus- ja sensoriteknologioiden kehittäminen ja elinkaarenhallinta
- Asiakasprojekteissa asiakasvaatimusten analysointi, teknologiavalinnat, testaus ja käyttöönotto
- Tekninen tuki myynnille, tuotannolle ja asiakkaille
- Teknologisten trendien ja markkinoiden seuraaminen sekä kilpailija-analyysien tekeminen
- Jatkuva tuoteportfolion kehittäminen markkinoiden, asiakastarpeiden ja mittausjärjestelmien toimivuuden näkökulmasta

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. DI /Ins.) ja osaamista niin laadunmittauksen sensoriteknologioista kuin sensoriohjauksesta ja mittaustiedon hyödyntämisestä osana laadunhallintaa. Erityisesti arvostamme mahdollista aiempaa kokemustasi online-laadunhallintaan liittyvästä mittauksesta. Sinulla on osaamista valita kullekin valmistettavalle materiaalille ja valmistusprosessille soveltuvat sensoriteknologiat ja mittaustapa, kykyä testata ja säätää sensorit tuottamaan laadunhallinnan ja laadunohjauksen kannalta relevanttia tietoa. Ymmärrät myös perusasiat materiaalitekniikasta ja mahdollisuudet vaikuttaa laatuun valmistusprosessin aikana. Työskentelet mielelläsi yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa, myös asiakasrajapinnassa. Logiikka- ja PLC-ohjelmointiosaaminen katsotaan eduksesi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Vaikka odotamme sinulta valmiuksia tehtävään, spesifin toimialueemme syväosaajaksi sinut perehdyttää yksi alan kokeneimmista konkareista.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti asiat loppuun asti saattaen. Sinulla on halu kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen. Lisäksi omaat hyvät kommunikointitaidot ja kykenet ratkaisemaan eteesi tulevat haasteet. Et vierasta tarttua asioihin hands on -asenteella, vaikka ruuvari käteen ottaen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden haastaa osaamisesi modernin mittausteknologian parissa. Tarjoamme myös monipuoliset kehittymismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan kasvuumme ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Varmistamme, että integroidut osaksi yritystämme, jossa kaikkia kunnioitetaan, kuunnellaan ja arvostetaan. Panostamme perehdytykseen, jotta saat työllesi onnistumisen mahdollisuudet. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi!

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Jätä hakemuksesi ilmoituksen Hae-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mentek.fi/avoimet-tyopaikat/tekninen-tuotepaallikko/