Toimintaterapeutti, Nuorisoasema, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2024
  • Hae viimeistään 8.11.2024
  • Palkkaus: 2848,36€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Helsingin kaupungin psykiatria- ja päihdepalveluiden ensilinjaan kuuluva Nuorisoasema tarjoaa nuorisopsykiatrista konsultaatiotukea, tutkimuksia, hoidollisia ja kuntoutuksellisia interventioita 13-23-vuotiaille nuorille. Nuorisoasema auttaa nuoria, joilla on keskivaikeita mielenterveyshäiriöitä, kuten esimerkiksi pitkittynyttä masennusta tai ahdistushäiriöitä. Nuorisoasema tekee tiivistä yhteistyötä muiden nuorten kanssa työskentelevien toimintojen kanssa.

Haemme toimintaterapeuttia vakinaiseen työsuhteeseen 1.12.2024 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Toimintaterapeuttina työskentelet osana isoa, yli 20 hengen moniammatillista tiimiä, johon kuuluu toinen toimintaterapeutti, sairaanhoitajia, sosiaaliterapeutteja, psykologeja, apulaisylilääkäri, ylilääkäri sekä osastonhoitaja.

Toimintaterapeuttina tehtäviisi kuuluvat mm. toiminnallisuuden arvioinnit, yksilöllisten toimintaterapiajaksojen toteuttaminen, ryhmätoimintojen suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä muiden ammattilaisten kanssa sekä yhteistyö perheiden ja verkostojen kanssa. Lisäksi tehtäviisi sisältyy vastuutyöntekijänä toimimista toimintaterapiakontaktissa olevien nuorten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Luemme eduksi:

Aiemman työkokemuksen nuorisopsykiatrisesta tai aikuispsykiatrisesta toimintaterapiasta.

Muut tehtävän kannalta olennaiset koulutukset.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-02-453-24