Ohjelmistokehittäjä, sulautetut järjestelmät, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2024
  • Hae viimeistään 3.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt aloittavaa tai jo kokeneempaakin ohjelmistokehittäjää sulautettujen järjestelmien koodauksen ja tuotekehityksen pariin!

Asiakasyrityksemme on omia tuotteita omalla softalla valmistava liikenneturvallisuusalan ammattilainen. Työssä ohjelmoit älylaitteiden toimintoja C- ja Javascript -kielillä ja Arm ja 8051 -alustoilla. Lisäksi osallistut osaamisesi mukaan kehitysprojekteihin sekä jonkin verran myös laitteiden asennuksiin ja huoltoihin.

Työ on 100 % etätyötä ja sitä voi tehdä periaatteessa mistä vaan Suomen alueelta. Työssä tehdään toisinaan käyntejä asiakkaan luona. Käynnit suuntautuvat ympäri maata, mutta erityisesti Länsi- ja Itä-Suomeen. Työ alkaa sovitusti ja on lähtökohtaisesti kokopäiväinen, mutta myös
osa-aikaisuudesta on mahdollista neuvotella.

Työssä menestymistä puoltaa:
- C- ja Javascript -ohjelmointikielten osaaminen
- IoT-osaaminen sekä tietoverkko- ja tietoliikennepuolen tuntemus
- itsenäinen ja joustava työote sekä huumorintaju sekä luovuus

Tehtävä tarjoaa:
- vakituisen työn suomalaisen turvallisuusteknologian eturivissä
- motivoivat ja joustavat puitteet työskentelyyn
- 100 % etätyön ja työvälineiksi itse valitsemasi tietokoneet ym.
- mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää osaamistasi monipuolisesti

Voit olla urasi alkupuolella oleva tai jo enemmän alan työvuosia kerännyt koodauksen taitaja. Tärkeintä on, että olet oma, itsenäinen ja huumorintajuinen itsesi, ja innokas kehittämään maailmaan parempia liikenneturvallisuusratkaisuja koodin voimin!

Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Sinulle herää varmasti kysymyksiä tehtävään liittyen, ja niihin liittyen ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20717