Head of Marketing (Markkinointitoiminnan vetäjä),, Ab Hur Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Auta meitä kehittämään ratkaisuja elinikäisen voiman ylläpitämiseksi.
HUR yhdistää teknologian, datan ja pneumaattisen vastuksen luodakseen ratkaisuja, jotka tuottavat merkittäviä terveysvaikutuksia. Tarjoamme älykkäitä, tietokoneohjattuja voimaharjoittelulaitteita ja näyttöön perustuvia harjoittelukonsepteja aktiiviseen ikääntymiseen, kuntoutukseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. HURin ratkaisut on suunniteltu kaikille ikäryhmille ja kyvyille korostaen helppokäyttöisyyttä, turvallisuutta ja motivaatiota.

YHTEISTYÖ JA YHTEISHENKI
Meillä HURilla on erittäin vahva yhteishenki ja sujuva yhteistyö eri osastojen välillä. Arvostamme sujuvaa vuorovaikutusta koko organisaatiossa. Haemme ensisijaisesti joukkoomme positiivista ja joustavaa henkilöä, joka haluaa olla osa tätä vahvaa yhteisöä ja edistää yhdessä saavutettavaa menestystä.
Juuri nyt etsimme tiimiimme markkinointitoiminnan vetäjää, jolla on vastuu markkinointistrategian kehittämisestä sekä brändin asemoimisesta.

TYÖTEHTÄVÄT
- Markkinointistrategian kehittäminen ja toteuttaminen: Kehität ja toteutat markkinointistrategiaa ja -suunnitelmaa.
- Markkinointitoimenpiteiden valvonta: Vastaat markkinointitoimenpiteistä, joilla lisätään bränditietoisuutta ja edistetään myynnin kasvua digitaalisilla, painetuilla ja sosiaalisen median alustoilla.
- Tiimin johtaminen: Tarjoat vahvaa johtajuutta markkinointitiimille ja edistät tiimin ammatillista kasvua ja taitojen kehittämistä.
- Myynnin tukeminen: Teet tiivistä yhteistyötä myyntitiimin kanssa varmistaaksesi markkinointi- ja myyntistrategioiden yhtenäistämisen.
- Markkinoinnin analysointi: Seuraat ja analysoit markkinoinnin suorituskykymittareita toimintojen ja strategian kehittämiseksi.
- Tapahtumien järjestäminen: Suunnittelet ja järjestät yrityskonferensseja, messuja ja muita suuria tapahtumia.

VAADITTAVAT TAIDOT JA PÄTEVYYDET
- Kokemus markkinoinnista: Sinulla on kokemusta markkinointitiimin johtamisen roolista ja saavutettujen tulosten osoittamisesta.
- Vahva strateginen osaaminen: Sinulla on vahva ymmärrys nykyaikaisista markkinointistrategioista, -työkaluista ja -tekniikoista.
- Johtajuustaidot: Sinulla on erinomainen johtamis-, viestintä- ja päätöksentekokyky.
- Analysointikyky: Sinulla on kykyä analysoida markkinoinnin mittareita ja tunnistaa mahdollisuuksia ja uhkia.
- Talousosaaminen: Sinulla on hyvät taloudellisen suunnittelun ja budjetoinnin taidot.
- Viestintätaidot: Työ edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa (sekä suullinen että kirjallinen).

PÄTEVYYSVAATIMUKSET
- Kandidaatin tai maisterin tutkinto markkinoinnista tai vastaavalta alalta.
- Vähintään 3 vuoden kokemus markkinointitiimin johtamisesta.
Jos olet kokenut markkinoinnin ammattilainen, joka on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan, olethan pian yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:lena.smeds-furu@hur.fi