Electrical Engineer, Etteplan Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 7.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sähkösuunnittelijaa Turun toimiston resurssien vahvistamiseksi ja uusien projektien toteutukseen Varsinais-Suomen alueella. Tämä hyvin asiakaskeskeinen ja monipuolinen rooli vie sinut syvälle suunnittelu- ja projektityöhön aina esisuunnittelusta toimitukseen saakka.

Sähkösuunnittelu on osa Etteplanin kokonaisvaltaista suunnittelutarjontaa, johon kuuluu myös automaatio-, mekaniikka-, laitos-, prosessi- ja turvallisuussuunnittelua sekä teknistä dokumentointia. Asiakaskuntamme koostuu niin lähialueiden teollisuudesta kuin kansainvälisistä laitetoimittajista.

Arvostamme monipuolista suunnittelukokemusta teollisuuden järjestelmien instrumentoinnista ja sähkönjakelujärjestelmistä ja näemme eduksi pien- ja keskijännitesähköverkon komponenttien ja näiden mitoitusten tuntemisen teollisuus- tai laivaympäristössä. Laajempi ymmärrys teollisuuden prosesseista ja toimintatavoista auttaa sinua pääsemään nopeasti vauhtiin projekteissa. Suunnittelutyökalujen osalta arvostamme perinteisten työkalujen ja tapojen lisäksi kokemusta ja ymmärrystä tietokantapohjaisten suunnittelujärjestelmien hyödyntämisestä tehokkaalla tavalla.

Voit olla jo kokenut alan ammattilainen tai vielä kasvamassa urallasi isompiin saappaisiin, tärkeintä on asenne ja oppimisen halu.

Työtehtävä

Työtehtäväsi tulevat muodostumaan osaamisesi, kokemuksesi ja tulevien projektien pohjalta, mutta ne voivat sisältää esimerkiksi seuraavia:

- Sähkönjakelujärjestelmien layout-, piirikaavio-, instrumentointi- ja kaapelointikuvien sekä osaluetteloiden laatiminen
- Sähkönjakelujärjestelmien (muuntajat, katkaisijat, suojalaitteet, taajuusmuuttajat yms.) toimintakuvauksien laatiminen ja parametrien määrittäminen
- Liikkuvien koneiden ja ajoneuvojen sähköjärjestelmien ja sähköisten voimalinjojen suunnittelu
- Sähköjärjestelmien käyttöönotto ja testaus.

Etsimällämme osaajalla on

- Tehtävään soveltuva koulutustausta, sähköinsinööri tai vastaava
- Kokemusta sähkösuunnittelusta ja seuraavista suunnittelutyökaluista: EPlan, AutoCAD, E3, Siemens NX, Teamcenter, ALMA, Febdok, Neplan, MS Office
- Relevanttia työkokemusta vähintään 3 vuoden ajalta
- Alaan liittyvien standardien ja säädösten tuntemusta
- Perustietoa ATEX-tilojen suunnittelusta ja teknisistä vaatimuksista.

Lisäksi osaat sujuvaa suomea ja englantia. Sinulla on myös rohkea ja eteenpäinsuuntautuva asenne, ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa sekä Etteplanin että asiakkaan edustajana niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

-----
Diversity, equity and inclusion

At Etteplan, we believe that embracing Diversity, Equity and Inclusion is key to our innovation and success. Our global community Happy DEIs, helps create an environment where every voice is heard and valued and every employee feels included and empowered. We provide a platform for open discussion, networking, and continuous learning, ensuring that DEI is woven into the fabric of our workplace. Join us and you'll be part of a company that doesn't just talk about DEI - we live it.

Our purpose and values

Our purpose is the reason we exist as a company - it is our north star that guides us in everything we do. We bring people and technology together to change things for the better. Our values, in turn, are what define who we are. Through Bold Thinking and a Forward-Focus mindset, we choose to be Smarter Together.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1522&ProjectId=150971&DepartmentId=18971&MediaId=5