Siivooja, pariin eri kohteeseen, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Palkkaus: 11,94€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Siivooja pariin eri kohteeseeen, osa-aikainen (Riihimäki -Hyvinkää)

Haetko lisäansiota tai pikkuhiljaa kasvavia työtunteja?

Haemme nyt asiakkaallemme SIIVOOJAA, joka vastaisi muutaman eri kohteen siivouksesta. Tarjolla on mahdollisuus vakituiseen työhön. Yritys on erikoistunut erilaisiin siivouskohteisiin ja onkin tehnyt töitä siisteyden eteen vuosia.

Työtehtäviisi kuuluu erilaisten kohteiden, kuten toimistojen, myymälöiden ja teollisuuskohteiden siivous. Näin ollen työnkuva on vaihteleva ja päivät menevätkin nopeasti! Työssä tarvitaan ajokortti. Kohteet ovat Hyvinkää- Riihimäki alueella. Työaika on nyt alkuun vähintään joka toinen viikko 6h ja joka toinen viikko vähintään 10h. Kuitenkin alkamassa on uusia kohteita, joissa työtunteja on tarjolla enemmän sekä muissa kohteissa tarve lisäavulle huomattava. Tästä syystä uskomme, että työtunteja kertyy mukavasti ajatellen, että tarvitsisit esimerkiksi opiskelujen oheen lisäansiota. Työtä on tarjolla maksimissaan kokopäiväisesti eli 37,5h/vko riippuen paljon myös sinun tahtotilasta. Työssä vaaditaan suomenkielen taitoa.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin ja yksityiskohtiin. Tarkastelemme palkkaa tapauskohtaisesti. Palkka aloittelevalla työntekijällä on 11,94-12,54€/h riippuen kohteesta. Käytössä on kiinteistöpalvelualan TES.

Tarjoamme työntekijälle mm. kattavamman työterveyspalvelun, tuen ja avun koko työsuhteen ajan, asianmukaiset työvaatteet, vakituisen sekä kokoaikaisen työn!

Kiinnostuitko tehtävästä! Jos kyllä, kuulisimme seuraavaksi mielellämme sinusta!
Hae tehtävään rohkeasti linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/20689! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20689