Apulaisrehtori, Merikosken koulu, Oulun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haettavana on PERUSOPETUKSEN APULAISREHTORIN vakinainen virka Merikosken koulussa.

Toimimme kahdessa toimipisteessä, 1-6 luokat Toppilan alueella, Merituuli - yksikössä sekä yläkoulu, luokat 7-9, Tuirassa Merikosken koulussa. Koulussamme on kuusi erityisen tuen ryhmää sekä valmistavaa ja joustavaa perusopetusta. Ala- ja yläkoulumme toimivat pääosin itsenäisinä yksiköinä etäisyyden vuoksi, joskin henkilöstömme tapaa toisiaan säännöllisesti.

Koulussamme on kaksi apulaisrehtoria syksystä 2025. Tällöin syntyy uusi Tuiran koulu, johon Merikosken yläluokat ja Tuiran koulu fuusioituvat. Toppilassa sijaitseva alakouluyksikkö Merituuli jatkaa toimintaansa edelleen erillisenä yksikkönä. Apulaisrehtorien toimenkuvat määräytyvät henkilöiden vahvuuksien mukaan, joskin niin että toinen toimii pääasiallisesti Merituulen alakouluyksikössä ja toinen uudessa Tuiran yhtenäisperuskoulussa.

Apulaisrehtoriemme tehtäviin kuuluu vastata yhdessä rehtorin ja muun johtotiimin/johtoryhmän kanssa koulun perusopetuksen toteuttamisesta opetussuunnitelman mukaisesti. Tehtävään kuuluu myös toimiminen omassa yksikössään pedagogisena johtajana.

Nyt haettavana oleva apulaisrehtorin tehtävä on jakaa rehtorin kanssa koulun johtamiseen liittyviä töitä delegaatiosäännösten mukaan sekä vastata arjen pedagogisesta johtamisesta. Apulaisrehtorin tehtävään sisältyy keväällä 2025 toimiminen Merikosken koulun vt. rehtorina, koulun rehtorin siirtyessä uuden Tuiran koulun suunnittelurehtorin tehtävään määräaikaisesti 1.1.2025-31.7.2025.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998, 2 ja 3 §) mukaisesti. Lisäksi edellytetään suoritettua tutkintovaatimusten mukaista opetushallinnon tutkintoa ja riittävää opettajan kokemusta.

Koulumme painottaa yhteisövastuullista johtamiskulttuuria ja tiimijohtajuutta. Arvostamme selkeää näkemystä muutosjohtamisesta Merikosken koulun sekä Tuiran koulun fuusioitumisessa ja valmiutta toimia uudessa organisaatiossa vastuullisesti koko koulun toimintakulttuuria kehittäen.

Eduksi luetaan kokemus pedagogisesta johtamisesta ja organisaatiosta moninaisen väestörakenteen koulualueella ja ymmärrys verkosto- ja yhteisövaikuttavuusmallin mukaisesta toiminnasta oppilaiden ja perheiden kokonaishyvinvoinnin ja kotoutumisen vahvistamiseksi. Hakijalta toivotaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja dialogista työotetta sekä joustavuutta. Hakijalle on eduksi positiivisen johtamisen kouluttautuminen, henkilöstöosaaminen ja yhteisöllinen toimintatapa.

Olemme sivistys- ja kulttuuripalveluina sitoutuneet yhteisöllisen toimintakulttuurin sekä positiivisen johtamisen ja organisaation kehittämiseen. Odotamme hakijalta kiinnostusta ja sitoutumista näiden yhteisten tavoitteiden edistämiseen.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Virassa käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2154/2024 sekä lähetyskuoressa haettavana olevan viran nimi. Hakemus on toimitettava 28.10.2024 klo 15.00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OUL-04-1242-24/fi_FI