Toimitusjohtaja, WasaTalent Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 24.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Autocirc on nopeasti kasvava yritys, joka toimii autonosateollisuudessa sekä tarjoaa korkealaatuisia, uudelleenkäytettyjä alkuperäisosia. Autocirc on nopeasti kasvava yritys, joka toimii autonosateollisuudessa ja tarjoaa korkealaatuisia, uudelleenkäytettyjä alkuperäisosia. Autocirc luo kattavan kiertotalouteen perustuvan toimintamallin, joka perustuu eri liiketoiminta-alueisiin. Vuonna 2019 perustetun yrityksen liikevaihto on 2,6 miljardia SEK. Konserniin kuuluu 65 yhtiötä sekä yhteensä 1150 työntekijää ympäri Eurooppaa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Boråsissa, Ruotsissa.
Autocirc-konserniin kuuluu myös pohjanmaalainen RM-Trucks Oy. Yritys perustettiin vuonna 1959 Munsalaan ja sen toiminta on erikoistunut raskaampiin ajoneuvoihin. RM-Trucksilla on suuri varaosavarasto ja myynnissä laaja valikoima uudelleenkäytettyjä kuorma-autoja sekä maarakennuskoneita. Vuonna 2023 liikevaihto oli hieman yli 6 miljoonaa euroa ja yritys työllistää noin 25 henkilöä.

RM-Trucksia johtamaan tarvitaan nyt innostunut

TOIMITUSJOHTAJA
Haluatko ottaa kokonaisvastuun omasta yksiköstäsi ja samalla olla osa suurempaa konsernia?
Innostaako sinua toiminnan kehittäminen ja haluat viedä sen seuraavalle tasolle?

Toimitusjohtajana vastaat kokonaisvaltaisesti yrityksen toiminnasta ja kehittymisestä. Roolissasi varmistat ja kehität vientitoimintaa, hoidat nykyisiä sopimusasiakkaita, luot mahdollisuuksia uusien asiakkaiden saamiseksi sekä etsit uusia myyntikanavia. Johdat yrityksen muutosprosesseja ja varmistat, että yrityksen prosessit, työkalut ja toimintatavat harmonisoidaan tukemaan sen uutta rakennetta. Sinulla on kyky motivoida ja saada henkilöstö mukaan muutostyöhön. Olet määrätietoinen ja aloitekykyinen, ja osaat tarttua matkan varrella vastaan tuleviin haasteisiin ja tilanteisiin.
Rooli edellyttää sinulta kokemusta johtamisesta sekä liiketoiminnasta. Sinulla on hyvä ymmärrys taloudellisista tunnusluvuista, sekä mielellään kokemusta viennistä ja/tai myynnistä. Kokemus konepaja- tai valmistavasta teollisuudesta katsotaan eduksi, mutta vahvan motivaation ja omaksumiskyvyn avulla pärjäät myös ilman alan kokemusta. Tehtävä edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja että tulet toimeen ruotsin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.
Meillä saat mahdollisuuden johtaa liiketoimintaa kansainvälisessä työyhteisössä, jossa on lojaali ja osaava henkilökunta. Osana Autocirc-konsernia pääset mukaan alan kehitykseen, ja tarjoamme sinulle hyvät kehittymis- ja uramahdollisuudet. Kaikilla konsernimme yhtiöillä on sama visio ja pääset osallistumaan työhön kestävämmän tulevaisuuden puolesta ympäristövaikutuksia vähentämällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Törnroos, 0505189448 tai paula.tornroos@wasatalent.fi. Lähetä työhakemuksesi ja liitä CV:si suoraan WasaTalentin järjestelmään https://www.wasatalent.fi/vacancy/ viimeistään 24.10.2024.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin ja valtakunnallisesti toimiva asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Lue lisää meistä: www.wasatalent.fi ja käy kurkkaamassa muut avoimet paikkamme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:paula.tornroos@wasatalent.fi