Kohdennettu koulunkäynninohjaaja, Porvoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Porvoo on lapsiystävällinen kaupunki, jossa tehdään suunnitelmallista kehitystyötä kasvun ja oppimisen polulla varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa ja lukiokoulutuksessa. Sujuva arki tarkoittaa meille perusopetuksessa ja lukiokoulutuksessa panostamista hyvinvointiin, osallisuuteen ja vuorovaikutukselliseen toimintakulttuuriin.

Meille on tärkeää hyvät oppimisen edellytykset. Porvoon kaupunki tarjoaa hyvät mahdollisuudet laadukkaan perusopetuksen toteuttamiseen monipuolisissa oppimisympäristöissä ja uudistetuissa koulurakennuksissa. Me panostamme myös työhyvinvointiin ja kehitämme johtamistapoja.

Tule mukaan tekemään tulevaisuuden työtä!

Albert Edelfeltin koulu on noin 630 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa toimivat vuosiluokat 1-9. Koulu sijaitsee noin 15 vuotta vanhassa rakennuksessa Näsin alueella keskustassa. Kiinteistö on saneerattu kaksi vuotta sitten, ja talossa on erinomaiset tilat opiskeluun ja harrastamiseen. Uusi upea koulupiha valmistui viime syksynä. Yhteisöllisyys ja turvallisuus ovat koulumme peruskivi: oppilaalle luodaan tuttu ja turvallinen yhdeksänvuotinen oppimispolku saman katon alla. Meille lapsi ja nuori on tärkeä ja koemme, että opetuksen laatu muodostuu arjen pienistä kohtaamisista.

Albert Edelfeltin koulussa työskentelee päivittäin 85 henkilökunnan jäsentä. Koulussa on hyvä yhteishenki: koulun arki muodostuu yhteisestä tekemisestä huumorilla täydennettynä. Koulun erityispiirteitä ovat ruotsinkielinen kielikylpyopetus vuosiluokilla 1-9 sekä kuusi pienluokkaa, joista viidessä opiskelee vaativan erityisen tuen oppilaita. Koulun johtoryhmän muodostaa rehtori, virka-apulaisrehtori ja kolme apulaisjohtajaa. Albert Edelfeltin koulussa on panostettu merkittävästi johtamisen kehittämiseen kuluneen lukuvuoden aikana.

Koulunkäynninohjaajan tehtävänä on avustaa oppilaita koulunkäyntiin liittyvissä asioissa koulussa, kouluaikana ja koulumatkoilla sekä osallistua opettajan apuna oppilaiden kasvatukseen, opetukseen ja ohjaukseen.

Koulunkäynninohjaajan tehtävänä on muun muassa
- avustaa oppilaita oppitunneilla annettavien tehtävien suorittamisessa
- osallistua opettajan kanssa oppituntien ja muun koulun toiminnan valmisteluihin ja järjestelyihin
- perehtyä työssään tarvitsemaansa tietoon yksittäisten oppilaiden opetuksen ja kuntoutuksen tavoitteista ja menettelyistä
- osallistua työnsä kannalta tarpeelliseen oppilasta koskevaan suunnitteluun ja arviointiin
- edistää työssään kasvatustavoitteita, oppilaan itsenäistymistä, itsenäistä selviytymistä ja itsetuntoa sekä tasapainoista persoonallisuuden kehitystä

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä:
-hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
-valmiutta tiimityöskentelyyn
-kiinnostusta sekä halua tukea lapsia ja nuoria

Lisäksi katsomme eduksi:
-ruotsin kielen taidon

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on koulunkäynninohjaajan tutkinto, koulunkäyntiavustajan tutkinto tai soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on puolet palvelussuhteen kestosta.

Lähetä hakemuksesi 23.10.2024 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja antaa rehtori Janne salmela puh. 040 152 419 ja virka-apulaisrehtori Teemu Pohjola Korhonen puh. 040 194 1565.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PRV-40-290-24/fi_FI