Valvontaeläinlääkäri, Porin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Palkkaus: 5775,76€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme toista valvontaeläinlääkäriä virkaan Porin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueelle. Valvonta-alueeseen kuuluvat Eurajoki, Harjavalta, Nakkila, Pori ja Ulvila.

Meillä pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa työskentelee noin 30 terveysvalvonnan, eläinlääkinnän ja ympäristövalvonnan osaajaa. Varsinainen toimipisteemme sijaitsee Porissa, mutta pääset tehtävässäsi liikkumaan koko valvonta-alueella valvontaeläinlääkäreiden käytössä olevalla autolla. Liukuva työaika ja etätyömahdollisuus tuovat työpäiviin joustavuutta. Yksikkömme panostaa työhyvinvointiin, toiminnan kehittämiseen ja positiiviseen tekemiseen.

Valvontaeläinlääkärit vastaavat mm. alueen eläintautien torjunnasta, eläinten hyvinvoinnin valvonnasta, sivutuote- ja alkutuotantovalvonnasta sekä löytöeläimiin liittyvistä asioista. Työ on itsenäistä, ja tarvittaessa työparina toimii toinen valvontaeläinlääkäri.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Tehtävien hoito edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Hakijalla tulee olla B-ajokortti. Aiempi kokemus eläinten hyvinvoinnin valvonnasta katsotaan eduksi.

Odotamme hakijalta riittäviä tiedonkäsittely- ja arviointitaitoja sekä kykyä oman työn itsenäiseen suunnitteluun, tavoitteelliseen toteutukseen ja harkittuun päätöksentekoon myös paineen alla. Työskentely erilaisissa tiimeissä ja asiakaskontakteissa edellyttää hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme asiallista, aktiivista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta oman työn kehittämiseen.

Tarjoamme henkilöstöllemme muun muassa kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun sekä monipuoliset mahdollisuudet kehittää osaamistasi.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 4680

Valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PORI-06-30-24/fi_FI