Museoapulainen, Raseborgs stad
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Chappe - taiteen talo meren äärellä on Raaseporin uusi nykytaiteen museo, joka avattiin huhtikuussa 2023. Kiinnostus museota kohtaan on ollut suurta ja kävijöitä on riittänyt. Ensimmäisen vuoden aikana Chappessa vieraili yli 60 000 kävijää.

Samassa korttelissa Chappen kanssa sijaitsee Raaseporin museo, joka on kulttuurihistoriallinen museo. Yhdessä nämä kaksi muodostavat museokompleksin. Raaseporin museossa voi tutustua niin kulttuuri- ja paikallishistoriallisiin näyttelyihin kuin taidenäyttelyihin. Raaseporin museon vetonaula Helene Schjefbeckin näyttely uusitaan lähitulevaisuudessa.

Chappe sekä Raaseporin museo kuuluvat Länsi Uudenmaan museoon, joka toimii alueellisena vastuumuseona Länsi Uudenmaan kahdeksalle kunnalle ja kaupungille. Meillä työskentelee 25 vakituista henkilöä. Museon organisaatio on jaettu viiteen tiimiin: asiakaspalvelu, Raaseporin museo, Chappe, alueellinen museotyö sekä viestintä ja markkinointi. Toimintamme perustuu seuraaviin arvoihin: kokeileva, värikäs, kutsuva ja sivistynyt.

Asiakaspalvelussa työskentelee tällä hetkellä kuusi museoavustajaa sekä tiiminvetäjänä asiakaspalveluvastaava. Nyt etsimme Sinua, joka haluat liittyä mukaan tiimiimme! Museoavustajan työnkuva on monipuolinen sisältäen tehtäviä museon lipunmyynnissä, näyttelyiden opastamisessa, ryhmä- ja opastusvarauksien käsittelyssä sekä museokaupassa ja -kahvilassa. Museossamme sijaitsee myös turisti-infopiste.

Etsimme tiimiimme asiakaspalveluhenkistä ja avoimella asenteella varustettua osaajaa, jolta löytyy myös kiinnostusta sekä kulttuuriin että historiaan. Haluat oppia uutta, olet oma-aloitteinen ja auttamishaluinen. Hygienia- ja anniskelupassin voi tarvittaessa suorittaa työnantajan toimesta. Kannustamme rohkeasti hakemaan tehtävään erilaisista lähtökohdista.

Tehtävän kelpoisuusedellytyksenä on yhden kotimaisen kielen erinomainen taito ja toisen kielen hyvä taito.

Tehtävän suorittamisen kannalta pakollisia taitoja ovat:

- tehtävään soveltuvat IT-taidot
- hyvät taidot englannin kielessä
- henkilökohtainen soveltuvuus tehtävään

Arvostamme:

- kokemusta museoalalta, asiakaspalvelusta, opastamisesta, matkailusta tai muusta tehtävään soveltuvasta koulutuksesta tai työkokemuksesta
- paikallistuntemusta

Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työajat vaihtelevat ja ovat neuvoteltavissa omien toiveiden mukaan. Minimityöaika on 10 h/viikko (normaali työaika, keskimääräinen työaika 38,25 h/viikko), joka sisältää viikonloppu- ja iltatyötä museon aukioloaikojen mukaan. Työsuhde on vakituinen. Työsuhteessa noudatetaan kunta-alan yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksytty terveystodistus työsuhteen alkaessa. Raasepori on savuton kunta. Tarjoamme lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuuksia (ePassi).

Haastattelut suoritetaan viikoilla 46-48.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622512/fi_FI