Logistiikkatyöntekijä, Rauma, Rauma, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakkaallemme logistiikkatyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Raumalla sijaitsevaan varastokeskukseen.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotyöt, kuten kuljetusyksiköiden purku ja lastaus, vastaanottotehtävät, varasto-operaatiot, keräily ja toimitukset tuotantoon, sekä monipuoliset lisäarvopalvelut (esim. työvälineiden huollot, korjaukset ja tarkastukset). Asiakkaamme on kiinteä osa useiden asiakasyritysten tuotantoprosesseja, joten työhösi sisältyy myös tuotantoa tukevia toimia kuten esimerkiksi esikokoonpano, setitys ja valmistelutehtävät.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista varaston työtehtävistä sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Voit olla jo kokeneempi alan konkari tai urasi alkupuolella oleva tekijä. Toivomme sinulta kuitenkin alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta varaston työtehtävistä. Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla oma-aloitteinen, töitä pelkäämätön ja innokas oppimaan uutta. Tärkeimmät työvälineesi ovat vastapainotrukki ja työntömastotrukki, ja toivommekin sinulta aikaisempaa kokemusta näiden käytöstä. Sinun tulee hallita nykypäivän työmenetelmät. Työssä vaaditaan suomen kielen osaamista.

Työ on määräaikainen projekti, joka kestää noin vuoden. Palkkaus on sovittavissa kokemuksen sekä osaamisen mukaan. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa. Tehtävään valitun tulee läpäistä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Vaatimuksena suomen kielen osaaminen. // Knowledge of the Finnish language is a requirement.

Jos olet reipas, työtä pelkäämätön ja ajotaitoinen varastotyöntekijä, hae paikkaa heti sivujemme kautta, tai näppärästi Bolt.Works sovelluksessa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1468549