Markkinoinnin asiantuntija, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme LUT-yliopistoon markkinoinnin asiantuntijaa.

Viestintä- ja markkinointitiimimme vastaa LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun viestinnästä, markkinoinnista ja brändinrakentamisesta. Markkinoinnin asiantuntijana työskentelet osana LUTin markkinointitiimiä brändi- ja hakijamarkkinoinnin tehtävissä.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa suomenkielisten hakijan oppaiden sisällön koordinointi ja tuottaminen, sisällöntuotanto verkkosivuille ja Opintopolkuun, uutiskirjeiden sisällöt ja monipuoliset markkinoinnin muut tehtävät. Sinulla on työparina toinen markkinoinnin asiantuntija, jonka vastuualueet ovat osittain erilaiset.

Odotamme sinulta:

- kokemusta ja ymmärrystä markkinoinnista
- hyviä yhteistyö- ja projektinhallintataitoja
- kykyä tuottaa selkeää, monimuotoista ja houkuttelevaa markkinointi- ja mainostekstiä eri kanaviin
- erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen taitoa
- tavoitteellista, oma-aloitteista ja innostunutta otetta työhösi
- ratkaisukeskeistä asennetta ja kehittämisintoa

Ison plussan saat copywriting-osaamisesta ja/tai kokemuksesta mainostoimistomaailmasta.

LUT-yhteisö on tunnettu uteliaasta asenteestaan. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, jossa tukenasi on iso joukko eri alojen asiantuntijoita. Voit tulla joukkoomme juuri sellaisena kuin olet. Uskomme, että yhdessä pääsemme pidemmälle kuin yksin.

Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa tai Lahdessa. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä osittaista etätyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Palkkaus määräytyy yliopistojen muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 8 (2787,57 e/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa työkokemuksen ja osaamisen mukaisesti. Kokonaispalkka on noin 3100-3400 e/kk.

Lisätietoja antaa tuleva esihenkilösi markkinointipäällikkö Arja Hyvärinen, +358 50 436 5484. Soittoajat: 8.10.2024 klo 12-13, 10.10.2024 klo 14-16 ja 16.10.2024 klo 10-11.

Jätäthän hakemuksesi, CV:n ja muut mahdolliset liitteet 31.10.2024 klo 23.59 mennessä sähköisen järjestelmämme kautta. Toimithan kuitenkin pikaisesti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Uteliaat muuttavat maailman - ole yksi meistä! Lue lisää LUT työnantajana(https://www.lut.fi/fi/tutustu-meihin/tule-meille-toihin/lut-tyonantajana).

LUT-yliopisto Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin me LUT-yliopistossa etsimme ratkaisuja tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteiden osaamisella. Autamme yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi. Kansainvälisessä tiedeyhteisössämme on yli 9 000 jäsentä. Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa. Olemme ilmastoteoissa yksi maailman parhaista yliopistoista. lut.fi(https://www.lut.fi/)

LAB-ammattikorkeakoulu Opiskelun ja työn parhaat puolet. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksiamme ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. Meillä työskentelee 9 800 opiskelijaa sekä 550 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa. lab.fi(https://www.lab.fi/fi)

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki recruitment@lut.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://lut.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1171&jbid=15