Myyjä (10h) Juva, Alko Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme myyjää (10h/vko) Juvan myymäläryhmään!

Nautitko asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa työskentelystä? Voit olla jo kokenut ammattilainen tai haluat kasvaa sellaiseksi. Olet kenties kiinnostunut myös ruuan ja juoman yhdistämisestä. Meillä viihtyy parhaiten aktiivinen ja ratkaisukeskeinen henkilö, sellainen siis, jolla ei tehot laske, eikä myönteinen asenne karise pienen kiireenkään keskellä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja varmistamme osaamisesi myymälän arjessa huolellisella palvelu- ja tuotekoulutuksella.

Tässä osa-aikaisessa työssä pääasiallinen työskentelypaikka on Juvan myymälämme, mutta toivomme että hakijalla on mahdollisuus työskennellä joustavasti myös muissa myymäläryhmän myymälöissä jotka ovat Sulkava, Ristiina ja Mikkeli Graani.

Vähimmäistuntimäärä viikossa on 10h/viikko ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Menestyt Alkon myyjänä, kun

osaat kohdata asiakkaat suurella sydämellä ja innokkaalla palveluasenteella

arvostat tiimityötä ja olet erinomainen tiimipelaaja itsekin

innostat omalla aurinkoisella asenteellasi muutkin mukaan yhteiseen tekemiseen

olet valmis työskentelemään joustavasti useissa eri myymälöissä

olet vähintään 18-vuotias ja sitoudut Alkon vastuullisuusperiaatteisiin

Tarjolla on monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät ja -ajat sekä työnkuva, jossa kehittyminen ei koskaan lopu! Pääset oppimaan juoman ja ruoan kiehtovasta yhdistämisestä ja tukena työssäsi on joukko osaavia, kannustavia työkavereita.

Innostuitko? Jos innostuit, ilmoita siitä meillekin hakemalla paikkaa viimeistään 20.10.2024 mennessä. Ihanteellinen ajankohta työssä aloittamiseen on mahdollisimman pian / lokakuun aikana. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä voimme täyttää tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Riku Hämäläinen riku.hamalainen@alko.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ars2.equest.com/?response_id=64caa437cd4a68818d42266f9e9e8051