Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toivomme, että työporukkaamme liittyy aktiivinen, oma-aloitteinen ja lempeä työntekijä, jolla on halukkuutta sekä ymmärrystä työskennellä juuri laajennetusti auki olevassa päiväkodissamme. Kotiryhmänäsi toimii tämän kauden aikana 1-3-vuotiaiden ryhmä. Meillä saat kuitenkin työskennellä eri ikäisten lasten kanssa ja pääset hyödyntämään osaamistasi monissa eri kohdissa päivää toisinaan myös pienemmän lapsiryhmän kanssa. Toivomme, että arvostat hyvää ja lämmintä vuorovaikutusta sekä aitoa läsnäoloa lasten kanssa.

Lastenhoitajana huolehdit yhdessä muiden työntekijöiden kanssa lasten hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta sekä tuet lapsia leikissä ja arjen askareissa koko varhaiskasvatuspäivän ajan. Tärkeä osa työtäsi on lasten kehityksen havainnointi, dokumentointi ja arviointi sekä tiivis yhteydenpito vanhempien kanssa. Yhteistyössä muiden varhaiskasvattajien kanssa huolehdit siitä, että päiväkodissamme on positiivinen ilmapiiri, jossa lasten on turvallista kasvaa, kehittyä ja oppia.

Kuutamon päiväkoti sijaitsee Olarissa hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä luontoa. Päiväkodissamme toimii 6 lapsiryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä. Tarjoamme varhaiskasvatusta viikon jokaisena päivänä klo 5:30-22 välillä perheiden ilmoittaman tarpeen mukaan. Olemme auki myös kaikki pyhäpäivät tarvittaessa. Edellytämmekin vakituiseen tehtävään valitulta henkilöltä mahdollisuutta työskennellä monipuolisesti yksikkömme aukiolon mukaan.

Arvostamme monipuolista osaamista ja monenlaisesta työkokemuksesta on tässä tehtävässä hyötyä. Voit olla myös alanvaihtaja, perehdytämme kaikki työntekijämme tehtäviinsä. Tuemme osaamisesi kehittämistä erittäin mielellämme ja mahdollistamme tutkinto-opiskelua myös työn ohessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Kuutamon päiväkoti, Täysikuu 5, 02210 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme vakituiseen työsuhteeseen valittavalta työntekijältä mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa myös viikonloppuisin, pyhäpäivinä sekä vaihtelevissa vuoroissa klo 5:20-22:10 välisenä aikana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kokemusta vuoroyksikössä työskentelystä, hyviä tiimityötaitoja sekä intoa kehittää päiväkotimme toimintaa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2038-24/fi_FI