Tiimivastaava-sairaanhoitaja päivätyöhön, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Palkkaus: 2665,28-2905,09€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko kerryttää arvokasta esihenkilökokemusta tiimivastaavan roolissa? Etsitkö päivätyötä mielenterveystyön parista? Haemme nyt Koti Kuurnan Kartanoihin tiimivastaava-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Koti Kuurnan Kartanot työpaikkana
Koti Kuurnan Kartanot tarjoaa lämminhenkistä ja turvallista asumispalvelua kaikenikäisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Kodissamme on 25 ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkaa sekä 15 yhteisöllisen asumisen paikkaa. Lisäksi tarjoamme lyhyempiä intervallijaksoja tarpeen mukaan.Kotimme sijaitsee luonnonkauniissa Paiholassa, Kontiolahdella, josta on hyvät linja-autoyhteydet Joensuuhun ja Kontiolahden kirkonkylälle. Tiimimme koostuu lähi- ja mielenterveyshoitajista, sosionomeista, sairaanhoitajasta, kokista sekä alan opiskelijoista. Tärkeänä tukipilarina toimii yksikönpäällikkömme Sakari, joka johtaa työyhteisöämme varmalla otteella ja huolenpidolla.

"Kuurnan Kartanoilla pystyy kehittämään omaa ammattiosaamista ja osallistua työpäivän sisällön suunnitteluun. Työnkuva on monipuolinen johon voit vaikuttaa ja hyödyntää omia vahvuuksiasi. Meillä sinua odottaa rento ja rempseä tiimi." - Kuurnan Kartanoiden työyhteisö
Tutustu paremmin kotimme arkeen Instagramissa: @esperi_kuurnankartanot.

Työpäiväsi tiimivastaavan meillä
Tiimivastaavana toimenkuvasi on laaja, ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Toimit tiimimme sairaanhoidollisena asiantuntijana ja lähiesihenkilönä, ollen tiiviisti mukana asukkaidemme arjessa. Osallistut aktiivisesti ohjaus- ja hoitotyöhön sekä asukkaiden terveydentilan ja psyykkisen voinnin seurantaan. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asukkaiden läheisten ja moniammatillisen tiimin kanssa edistääksesi asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kuntoutumista. Työskentelet yksikönpäällikön rinnalla ja tarvittaessa hänen sijaisenaan. Vastaat hoitotyön päivittäisestä organisoinnista, tiimin johtamisesta sekä hallinnollisista tehtävistä, kuten palkkatoimenpiteistä, resurssien hallinnasta ja laskutuksesta. Tiimivastaavana sinulla on mahdollisuus edetä urallasi esihenkilön tai asiantuntijan tehtäviin.

Tehtävä on kokoaikainen vakituinen. Työ voi toiveesi mukaan olla päivätyötä tai 2-vuorotyötä ja aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Tehtävässä edellytämme
-sairaanhoitajan tutkintoa
-voimassa olevia lääkelupia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
-vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)
-katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin
-asukaslähtöistä työskentelyotetta
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Palkka
Tehtäväkohtainen pohjapalkka on kokemuslisistä riippuen 2665,28-2905,09€/kk (yksityinen sosiaalipalvelualan TES, G22D), jonka lisäksi maksamme sinulle tiimivastaava-lisää 150€/kk. Maksamme lisäksi kertaluonteisen rekrytointibonuksen 2000€ muutamassa erässä työsuhteen alettua.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.
- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä voit suorittaa lähiesihenkilötyön sekä mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon. Tarjoamme laajasti myös muita koulutuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen ja neuropsykiatrisen osaamisen saralla.
- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!
Jätä hakemuksesi 31.10. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään. Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Sakari Hakkarainen, p. 050 565 1382, sakari.hakkarainen@esperi.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/5044041-tiimivastaava-sairaanhoitaja-paivatyohon-koti-kuurnan-kartano