Huoltopäällikkö, Nappa Machine Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nappa Machine Oy on nostolaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys, joka toimii Valkealasta käsin koko Suomen alueella. Toimimme useiden nostolaitemerkkien virallisena huoltopisteenä, minkä lisäksi huollamme ja korjaamme nostolaitteita merkistä ja mallista riippumatta. Toimitiloissamme teemme myös nostolaitteiden 10-vuotistarkastuksia kaikkiin nostolaitteisiin.

Haemme osaavaan joukkoomme Valkealaan

HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen

Sinulla on työhön sopiva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tunnet päälirakenteiden korjaamo- ja asennustoiminnanprosessit ja liiketoimintaympäristö on sinulle tuttua. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, nopeaa omaksumiskykyä, joustavuutta sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Tulet tarvitsemaan hyviä vuorovaikutustaitoja työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa toimiessa. Henkilöstön johtaminen on sinulle luontevaa ja saat tiimistäsi vahvuudet esille. Meillä on käytössä Autofutur-toiminnanohjausjärjestelmä.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn vaihtelevine työtehtävineen sekä emoyhtiö Raskaspari Oy:n tuen työssä menestyäksesi. Vastaat nostolaitteiden huolto- ja korjausprosessien kehittämisestä, kannattavuutta ja asiakastyytyväisyyttä unohtamatta. Toiminnan laadun ja tehokkuuden kehittäminen on keskeinen osa työtäsi. Tulet työskentelemään ammattitaitoisen henkilöstön kanssa kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä sekä mahtavassa työporukassa. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut kuten työsuhdepyörän sekä Smartumin laajat edut.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:janne.korpivaara@nappamachine.fi