Kauppakeskusjoulupukki, Vinland Film Company Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 3.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Joulu Suomi (osa Vinland Film Companya) etsii joulupukkiesiintyjiensä joukkoon uusia esiintyjiä joulukaudelle 2024 tuomaan iloista joulumieltä lapsille ja kaikenikäisille ihmisille erilaisiin tapahtumiin. Tarjoamme joulupukkeja mm. kauppakeskuksiin, tavarataloihin, marketteihin, yritysten tapahtumiin sekä yritysten pikkujouluihin ja joulujuhliin, päiväkoteihin ja vanhustenkoteihin. Joulupukkimme alkavat esiintymään erilaisissa tapahtumissa 16. marraskuuta alkaen. Yleisimmät joulupukkiesiintymiskeikat ovat 4-6 tunnin päiviä kauppakeskuksissa ja marketeissa. Kauppakeskus- ja markettijoulupukkitoiminta painottuu viikonloppuihin ja erityisesti lauantaipäiville, mutta jonkin verran keikkoja on myös arkisin. Otamme joulupukeiksi siis myös henkilöitä, joille sopivat joulupukkikeikat ainoastaan viikonloppuisin.

Haemme parran taakse esiintymistaitoisia, sanavalmiita ja huumorintajuisia henkilöitä. Edellytämme joulukauden tapahtumissa ennen varsinaista jouluaattoa esiintyviltä joulupukeiltamme jonkin verran esiintymiskokemusta tai työkokemusta lasten parissa tai kokemusta asiakaspalvelutyöstä tai aiempaa kokemusta joulupukin työstä. Laulutaito ja mahdollisesti jonkin musiikki-instrumentin hallinta on hyvä mainita hakemuksessa. Laulu- ja soittotaito ei ole kuitenkaan tarpeen suurimmassa osassa joulupukin työtehtäviä, kuten marketti- ja kauppakeskuskeikoilla.

Mainitsethan hakemuksessasi myös kielitaidosta. Sujuvalle ruotsinkielen ja englanninkielen taidolle voi löytyä käyttöä.

Joulu Suomen kauppakeskus- ja markettijoulupukit toimivat laajalla alueella pääpainotteisesti Etelä-Suomessa: Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Lahdessa, Turun seudulla, Porissa ja Lappeenrannassa sekä satunnaisesti myös muualla Suomessa, joten valmiutta pitkiinkin työmatkoihin tulisi löytyä (julkisella liikenteellä tai omalla autolla liikkuen).

Joulupukkimme saavat Joulu Suomelta käyttöönsä hyvät joulupukinasut ym. tarvikkeet tekopartoineen ja peruukkeineen. Aito oma parta on plussaa ja siitä kannattaa mainita hakemuksessa ja laittaa kuva liitteeksi. Aidon oman parran värillä ei ole merkitystä, koska käytämme tarvittaessa peruukkiliikkeestä hankittavia parranvärjäysaineita valkoparran luomiseksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tapani@joulusuomi.fi