Kenttäkoordinaattori, Foodwest Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Foodwestin kuluttajatutkimustiimillä on ainutlaatuisen syvällinen ymmärrys kuluttajan elintarvikekäyttäytymisestä sekä todella laaja tuoteryhmä- ja menetelmäosaaminen. Tuotamme asiakkaillemme näkemystä kuluttajien käyttäytymisestä ja annamme vauhtia toimijoille, jotka haluavat kasvaa alan edelläkävijöiksi. Asiakkainamme on toimijoita start-upeista maan suurimpiin yrityksiin.

Haemme kuluttajatutkimustiimiimme Helsingin toimipisteelle vanhempainvapaan sijaisuuteen

KENTTÄKOORDINAATTORIA

Kenttäkoordinaattorin tehtävän ydin on valmistella elintarvikkeisiin liittyvien kuluttajatutkimusten käytännön tiedonkeräysvaiheet ja vastata niiden laadusta. Työ on yhdistelmä koneella tehtävää esivalmistelua, resursointia ja aikataulutusta sekä käytännönläheisiä tehtäviä: isojen tuotekuormien purkua, tutkimustilojen ja -tarvikkeiden valmistelua, hankintoja ja kuljetuksia. Tärkeä osa työtä on ohjata omaa pientä kenttätiimiä sekä osallistua itsekin käytännön työhön tutkimusvastaajien parissa.

Kenttäkoordinaattori on ripeäliikkeinen mutta huolellinen tekijä, tottunut organisoija ja tehtävien aikatauluttaja. Pystyt samaan aikaan tehokkaasti edistämään meneillään olevia työtehtäviä sekä suunnittelemaan tulevia. Ymmärrät pienten yksityiskohtien tärkeyden, mutta osaat pitää hallussa myös laajoja tutkimuskokonaisuuksia annetussa aikataulussa. Kollegasi perehdyttävät ja tukevat sinua työssäsi, mutta pian osaat jo ottaa vastuuta ja ratkoa arkisia haasteita itsenäisesti.

Tehtäviisi kuuluu:

- Kuluttajatutkimusten kenttävaiheen käytännön suunnittelu, valmistelu ja toteutus yhdessä
   kenttätiimisi kanssa annettujen ohjeiden mukaisesti. Esimerkiksi tuotteiden tilaukset ja noudot, kuormien purku, tutkimusnäytteiden käsittely, omavalvonta, materiaalien tulostukset, tutkimustilojen järjestely sekä tehokkaan kenttätyöskentelyn suunnittelu ja toteutus.
- Oman tiimin vastuuhenkilönä toimiminen: muun muassa viikoittainen resurssisuunnittelu yhdessä esihenkilösi kanssa, tiimiläisten perehdytys uusiin projekteihin sekä tarvittaessa poissaolojen paikkausten järjestely
- Kuluttajalistojen hallinnointi Excelissä
- Tiedonkeräyksen määrällisen ja laadullisen riittävyyden seuranta ja tarvittaessa nopea reagointi muutostarpeisiin
- Osallistuminen käytännön kenttätyöhön: esimerkiksi kuluttajaviestintä, tuotenäytteiden valmistelu ja tarjoilu, kuluttajien opastaminen tuotetestaukseen sekä tutkimushaastattelujen teko
- Kenttätilojen ja varastojen siisteyden ja järjestyksen ylläpito
- Muut tutkimuksen esivalmistelutehtävät, kuten tutkimusmateriaalien valmistelu, lomakeohjelmointi ja avointen vastausten luokittelu

Odotamme sinulta:

- Kykyä ennakoida ja suunnitella omaa ja tiimin työtä aikatauluissa pysyen
- Kykyä kantaa vastuuta, olla tarkka ja saada asioita tehokkaasti aikaan
- Kykyä hallita useita asioita yhtä aikaa ja priorisoida tehtäviä
- Joustavuutta sekä kiireen, muuttuvien tilanteiden ja kausivaihtelun sietokykyä
- Kykyä neuvotella ja pärjätä ihmisläheisessä työssä
- Sujuvaa Excelin, Wordin ja yleisesti tietoteknisten laitteiden käyttötaitoa
- Hyvää suomen kielen taitoa
- Eduksi hygieniapassi ja oma auto

Tehtävä on sopimuksen mukaan osa- tai kokoaikainen (30-37,5 h/vko) ja määräaikainen 1.12.2025 saakka. Pääasiassa työskentely tapahtuu arkisin toimistoaikaan, mutta tehtävään kuuluu silloin tällöin myös aikaisia aamuja, iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja. Työajoissa joutuu usein hieman joustamaan mahdollisten yllättävien tilanteiden vuoksi. Työ on paikan päällä tehtävää lähityötä. Tehtävän palkkaus on 2300-2600 euroa mahdollisesta aiemmasta markkinatutkimusalan kokemuksesta riippuen.

Esimeriksi amk-tasoinen koulutus antaa hyvät eväät tehtävässä menestymiseen, mutta toimenkuvassa voi työskennellä monenlaisella taustalla ja kokemuksella. Työkokemus markkinatutkimus-, elintarviketeollisuus-, ravintola- tai ruokakauppa-alalta on eduksi.

Tukenasi on osaava ja innostava huippuasiantuntijoiden joukko, jossa asioita tehdään ja ratkotaan yhdessä. Työilmapiirimme on rento ja välitön.

Hae työpaikkaa 20.10.2024 mennessä. Työhaastattelut järjestetään Helsingissä. Hakijoiden määrästä riippuen rekrytointiprosessissa voi olla työhaastattelun jälkeen vielä muutamia muitakin vaiheita. Toivomme, että uusi tekijä aloittaa työssään viimeistään marras-joulukuun vaihteessa. Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa kenttäpäällikkö Hanne Ahonen, sähköpostilla: hanne.ahonen@foodwest.fi sekä puhelimessa perjantaisin (4.10., 11.10. ja 18.10.2024 klo 9-17): puh. 050 447 1605.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://foodwestoy.teamtailor.com/jobs/5038628-kenttakoordinaattori-helsinkiin-vanhempainvapaan-sijaisuus