Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija, Riihimäen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Riihimäen kaupunki hakee vakituista markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa edellisen siirtyessä uusien haasteiden pariin. Asiantuntijan tehtäviin kuuluu kaupungin markkinoinnin suunnittelu, koordinointi ja sisällöntuotanto. Työssäsi vastaat muun muassa kaupungin sosiaalisen median markkinoinnista ja sen kehittämisestä. Lisäksi yhdessä viestintä- ja markkinointipäällikön kanssa kehität brändiä ja visuaalista ilmettä. Osaamistasi hyödynnetään laajasti kaikessa kaupungin markkinoinnissa tapahtumista rekrytointeihin ja matkailusta tontteihin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää digitaalisten viestinnän ja markkinoinnin työkalujen hallintaa (Meta Business Suite, Wordpress, Canva, InDesign) ja tuloshakuista työskentelytapaa. Takataskustasi on tärkeää löytyä visuaalisen viestinnän taitoja ja saavutettavuusdirektiivin tuntemusta. Markkinointitekstien lisäksi hallitset myös esimerkiksi tiedotteiden ja verkkosivutekstien kirjoittamisen. Kiinnostus kuntien toimintaa kohtaan katsotaan eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijana pääset kehittämään kokonaisvaltaisesti kaupungin markkinointia. Tiimissä työskentelee lisäksesi viestintä- ja markkinointipäällikkö ja viestinnän asiantuntija. Työtä tehdään tiiminä toisia tukien ja auttaen - hauskuutta unohtamatta!

Kaupungilla on käytössä kilpailukykyiset työsuhde-edut ja erinomaiset etätyökäytännöt.

Palvelussuhteessa noudatetaan Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES). Työaikasi on 36 h 15 min/viikko ja kuusi ensimmäistä kuukautta ovat koeaikaasi. Tehtäväkohtainen palkka on 3601,43 euroa kuukaudessa. Lisäksi sinulle maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti mahdollista työkokemukseen perustuvaa lisää sekä kuuden kuukauden jälkeen arvioitavaa henkilökohtaista palkanlisää.

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy sunnuntaina 20.10.2024 klo 23.59. Haastattelut järjestetään ma 28.10. (aamupäivä) ja pe 1.11. (aamupäivä). Työt alkavat 1.12.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Hakeminen ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteella, Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, Eteläinen Asemakatu 2, 11130 Riihimäki.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623256/fi_FI