Prosessinhoitaja, TYÖKUUTIO
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 17.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Arvo Piiroinen Oy

PROSESSINHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

PIIROINEN on vuonna 1949 perustettu valmistavan teollisuuden perheyritys. Heidät tunnetaan Suomessa ja kansainvälisesti monipuolisena teollisuuden sopimusvalmistajana sekä julkisten tilojen luotettavana ja innovatiivisena kalustajana. Pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Salossa ja työllistävät noin 100 ammattilaista. Piiroinen tarjoaa asiakkailleen metallikomponenttien tuotekehitystä ja valmistusta, monipuolisia metallin pintakäsittelypalveluja, puuviilun muotopuristamista eri menetelmin sekä kalustekomponenttien verhoilua ja kokoonpanoa.

PIIROINEN kalustekonsepti käsittää katsomoratkaisuja urheilu-, liikunta- ja kulttuuriareenoille, auditoriokalusteita sekä monipuoliset irtokalustemallistot. Kaiken perustana on oma tuotekehitys-, valmistus- ja asennusosaaminen. Katsomohankkeissa viime vuosien kotimaisia referenssejä ovat muun muassa Helsingin Olympiastadion, Tampereella Nokia Arena, Kaupin pesäpallostadion sekä Pyynikin kesäteatteri.

Nyt etsimme Piiroisen Salon tehtaalle prosessinhoitajaa vastaamaan pintakäsittelylinjan päivittäisestä ohjaamisesta ja käytöstä, sekä huolehtimaan työvuorosta riippuen linjan käynnistämiseen ja sulkemiseen liittyvät toimista. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu lisäksi muun muassa työjonon seuraaminen, laadunvalvonta sekä kemikaalilisäykset. Viikoittaiset huoltotehtävät kuuluvat myös prosessinhoitajan työnkuvaan, samoin kuin osallistuminen prosessin jatkuvaan ylläpitoon.

Työssä tarvitaan kohtalaisen hyvää fyysistä kuntoa, sillä tehtävä sisältää seisomista ja kappaleiden nostelua ja käsittelyä, kuten ripustamista ja purkua. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa. Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, samoin kuin kokemus elektrolyyttisestä pintakäsittelystä. Tehtävään ollaan kuitenkin valmiita kouluttamaan eli pääpaino on reippaassa ja työhön tarttuvassa asenteessa. Palkkaus on Teknologiateollisuuden työntekijöiden työehtosopimuksen mukainen, mahdollinen aiempi soveltuva kokemus huomioidaan. Työ edellyttää suomen kielen taitoa.

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toimi ripeästi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://tyokuutio.fi