Myynnin ja markkinoinnin osaaja (Rekrykoulutus), Tehomix Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Paikka täytetään osana laajempaa Varsinais-Suomen Markkinointivirittämö -RekryKoulutusta, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Tehomix Oy on suomalainen teknisen kaupan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia maalaus-, mittaus- ja hiekkapuhalluslaitteita sekä painepesureita niin ammattilaisille kuin kuluttajille. Yhtiö panostaa nopeisiin toimituksiin, räätälöityihin ratkaisuihin sekä henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, johon kuuluu myös oma huolto. Työntekijöille Tehomix tarjoaa dynaamisen työympäristön, jossa yhdistyvät asiantuntijuus, jatkuva koulutus ja mahdollisuus olla osa kasvavaa ja kehittyvää tiimiä, joka auttaa asiakkaita löytämään parhaat ratkaisut teknisiin tarpeisiin.

Etsimme tiimiimme aktiivista ja oma-aloitteista myynnin ja markkinoinnin osaajaa, joka on kiinnostunut teknisistä tuotteista. Tehtävässä painottuvat monikanavainen myynti ja markkinointi, asiakkuuksien hallinta sekä liidien hankinta. Työskentelet ketterästi digitaalisia kanavia (mm. Facebook, Youtube, toiminnanohjausjärjestelmä, Wordpress) hyödyntäen ja huolehdit sujuvasta yhteistyöstä ulkoistetun digimarkkinoinnin kumppanimme kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää esim. inbound-markkinointia, sekä osallistua markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen.

Tähän rooliin sopii henkilö, joka on ulospäinsuuntautunut, järjestelmällinen ja innostunut teknisten tuotteiden parissa työskentelystä. Sinulla on kykyä rakentaa ja ylläpitää asiakassuhteita, mutta myös nälkää olla luomassa uusia asiakkuuksia. Odotamme, että sinulta löytyy halua markkinoinnin ja myynnin yhteispelin kehittämiseen. Eduksi on, jos hallitset jo sekä sosiaalisen median kanavat että digimarkkinoinnin työkalut, ja pystyt tuottamaan kevyttä sisältöä tekstien ja kuvien muodossa. Otamme ilolla vastaan uudet ideat ja ajatukset - tärkeintä on kuitenkin, että ne päätyvät myös käytäntöön! Iso osa päämiehiltämme tulevista materiaaleista ja yhteydenotoista on englanniksi, joten tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Saksan tai ruotsin taito katsotaan isoksi eduksi.

Meillä Tehomixillä pääset osaksi pientä ja tiivistä työyhteisöä, jossa vallitsee rento ja vuorovaikutteinen ilmapiiri. Olemme sitoutuneita auttamaan toisiamme tarvittaessa ja arvostamme vastuuntuntoisuutta sekä saumatonta yhteistyötä. Työpaikallamme on modernit puitteet, ja toimipisteemme Raisiossa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kokemusta ja ammattitaitoa löytyy talosta jo vuosikymmenien ajalta, joten saat tukea tekijöiltämme, joilla on pitkä tuntemus laitteista ja alalta. Olemme joustava ja reilu työnantaja, jolla on vakaa talous ja halu kehittyä.

Emme kuitenkaan pidä pitkää historiaamme itsestäänselvyytenä huomisen menestymiselle. Menestyksen ja onnistumisten eteen pitää tehdä töitä, joka ikinen päivä. Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, kehityskykyisyys ja nopeus. Olemme sitoutuneet edellä mainittuihin asioihin ja uskomme, että niiden avulla pystymme menestymään nyt ja tulevaisuudessa.

Meillä pääset jättämään oman kädenjälkesi Tehomixin tulevaisuuteen. Jos monipuolinen työpaikka teknisen kaupan parissa kuulostaa sinulle sopivalta urapolulta, niin toivomme kuulevamme sinusta pian!

Paikka täytetään osana laajempaa Varsinais-Suomen Markkinointivirittämö -RekryKoulutusta, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Tavoitteena on, että osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen RekryKoulutuksen päätteeksi. Lue lisää ohjelmasta ja tutustu mukana oleviin yrityksiin sekä avoimiin paikkoihin osoitteessa https://bang.fi/markkinointivirittamo/varsinais-suomi ja hae mukaan.

Työpaikan sijainti: Sammalkallionkatu 18 G/H, 21200 RAISIO
Etätyön mahdollisuus: Pääsääntöisesti paikan päällä
Tutustu työnantajaan: www.tehomix.fi

Lisätiedot:
Aava & Bang Oy
virittamo@bang.fi
040 5130 206

Linkki RekryKoulutuksen hakuilmoitukseen: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722904
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://bang.fi/markkinointivirittamo/varsinais-suomi