Mobile Developer, Etteplan Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kokeneita mobiilikehittäjiä tiimiimme!

Haemme osaavaa mobiilikehittäjää mukaan Etteplanin ammattitaitoiseen mobiilitiimiin. Etteplanilla pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan mobiiliratkaisuja useilla eri toteutusteknologioilla ja useille eri toimialoille. Mobiiliprojekteissamme teemme töitä mm. seuraavilla teknologioilla: React Native, Swift (iOS), Java (Android), Kotlin, Flutter ja HTML5. Odotamme, että pystyt itsenäiseen työskentelyyn jollain edellä mainituista mobiiliteknologioista, ja meille on tärkeää ja arvokasta että omaat palavan innon kehittää omaa osaamistasi entisestään.

Meillä pääset osaksi kokeneiden ammattilaisten tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä osittain tai kokonaan etänä. Saat luonnollisesti käyttöösi modernit työkalut sekä vahvan tuen kollegoiltasi.

Ketä etsimme?

Teknisten taitojen lisäksi toivomme sinulta löytyvän kykyä ja halua työskennellä osana tiimiä. Olet vahva tiimipeluri, joka tulee tietokoneen lisäksi sujuvasti toimeen myös työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Mobiilikehittäjänä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden ohjelmistokehittäjien, UX suunnittelijoiden, arkkitehtien ja testaajien kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamisen mukaisesti. Rooliisi kuuluu auttaa asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa ja Etteplania kehittymään entistä paremmaksi ohjelmistokumppaniksi ja työpaikaksi.

Toivomme että sinulla on kokemusta useimmista seuraavista:

React Native
Flutter
Swift (iOS)
Java/Kotlin (Android)
Arvostamme myös kokemusta seuraavista:

Google Play ja App Store -sovelluskauppatilit
HTML5
Kuvankäsittely (Photoshop, Gimp)
Pilviteknologiat (Azure, AWS)
Git
Robot Framework
Scrum
Lisäksi odotamme

Vähintään muutaman vuoden työkokemusta alalta
Olet motivoitunut tiimipelaaja, erityisesti monitaitoisissa tiimeissä
Aktiivista otetta ja halua oppia uutta

Mitä Etteplan tarjoaa sinulle?

Etteplan on teknologiapalveluyritys, joka on erikoistunut ohjelmistoihin ja sulautettuihin ratkaisuihin, suunnitteluun ja teknisen dokumentoinnin ratkaisuihin. Autamme asiakkaitamme luomaan parempaa maailmaa suunnittelun, innovaation ja digitalisoinnin avulla. Asiakkaamme edustavat laajasti eri toimialoja, mikä mahdollistaa erittäin monipuoliset työmahdollisuudet haastavien ja mielenkiintoisten asioiden äärellä.

Meillä on kiehtova, kansainvälinen työympäristö ja olemme ylpeitä rennosta yrityskulttuuristamme. Olemme myös ylpeitä osaamisestamme ja kyvystämme auttaa asiakkaitamme menestymään palveluidemme avulla.

Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian!

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.10.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana sekä aloitamme myös haastattelu kierrokset samalla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1522&ProjectId=150958&DepartmentId=18973&MediaId=5