Sahaoperaattori Pirkanmaan Levytyö Oy:lle Hervanta, Valo HR Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tilauskantamme on vahva ja tarjolla on työmahdollisuus sinulle, jolta luonnistuu teollisten manuaali- ja automaattisahojen käyttö.

Työ pitää sisällään pääasiallisesti sekä manuaali- että automaattisahojen käyttöä. Lisäksi työhön kuuluu materiaalivaraston ylläpitoa sekä muita mahdollisia työnantajan osoittamia tehtäviä. Kyseessä on vakituinen työ (kuukausipalkka), jossa työaika on 37,5 tuntia viikossa. Sahaoperaattorin roolissa työskentelet pääasiassa päivävuorossa, mutta valmius myös maanantaista perjantaihin tapahtuvaan kaksivuorotyöhön on oltava.

Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta, luotettavuutta, yhteistyötaitoja, sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi. Tärkeintä meille kuitenkin on asenteesi. Tarjolla on kilpailukykyinen palkkaus, hyvä työympäristö, monipuolinen työnkuva ja alansa parhaat ammattilaiset työkavereinasi.

Työ edellyttää suomen kielen taitoa / We require strong proficiency in Finnish

Tarjoamme sinulle:

Loistavan mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena arvostetun yrityksen palveluksessa
Tavallista huomattavasti kattavamman työterveyshuollon

Rekrytointia hoitaa Pirkanmaan Levytyö Oy:n puolesta Valo HR Oy. Työ alkaa vuokratyösuhteena Valo HR Oy:n kautta ja siirtyminen Pirkanmaan Levytyö Oy:n kirjoille tapahtuu sovitusti koeajan päätyttyä.

Tutustu tästä: Valo HR Oy

Jätäthän hakemuksen tämän linkin kautta.
Kysy lisää!

HR konsultti Miia Roisko
puh. 040 822 6575
valohr@valohr.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.valohr.fi/jobs/5040817-sahaoperaattori-pirkanmaan-levytyo-oy-lle-hervantaan